Normális hogy a szüleim nem engednek a barátnőmnél aludni? 18/f
Az ismerős köreimből mindenki aludt már a barátjánál vagy a barátnőjénél, és ez szerintem így van rendjén de a szüleim valahogy ezt nem így gondolják. A barátnőmmel már 3 éve vagyok együtt, és ebből gondolható hogy már voltunk együtt úgy. Nem értem a szüleimet, hiaba beszélek velük értelmesen, mindig kiabálás van az ő részükről, én még a hangom sem emelem fel de már egyből az van ha felvetődik ez a kérdés hogy mit képzelek én, hiszen ez a mi családunkban nem divat, mit akarok én házasodni? Minek érzem én magam? A barátnőm nem szégyelli magát? (miért kéne?) stb... Pár hónap múlva kijárom a sulit, nem vagyok egy rossz gyerek, nem drogozok, nem iszom, nem bulizom, sportolok rendszeresen és mégis rossznak állítanak be mert eggyütt szeretnék aludni a barátnőmmel :(
Szerintetek jogos a részükről ez? Mit tehetnék? Kérlek titeket ne hülyéskedjük el ezt a kérdést hiszen ez az egész ügy számomra nagyon rosszul esik ígyis :(
Boldog újévet!
Nem , szerintem ez nem a legnormálisabb dolog .
Boldog új évet !
mond, hogy a farkad nem csak este áll
viccet félre téve nem, nem normális. Mond hogy kapcsolatban vagy és ma ott alszol, ennyi :D
Mivel a szüleid, idegesek, ha érzik, hogy már 18 évesen kicsit ©anos vagy.
Ez már csak ilyen.
De az, hogy nem vagy agresszív, legalább egy jó pont!
Egyébként most nagyon is normális, az viszont nem, hogy ők ezt nem magyarázzák el normális hangon, helyette hisztiznek:
Járvány van, s a család idősebb tagjait veszélyezteted, ha eljárkálsz hozzá. FŐLEG ha úgy!
Az, hogy a nagy menő barátaid minden este átjárnak az aktuálishoz... Ne ahhoz viszonyíts!!
Attól, hogy ők mennek a * után egy komoly járvány alatt s mégse kapják el, Rád nézve nem lesz érvényes. =[
Az élet egy k.... aaakarom mondani igazságtalan, szóval Te már az első találkozáskor elkaphatod.
Ahogy az első és a 3. Válaszoló is írta nem kell az engedélyük, viszont félek hogy még nagyobb bajba sodrom magam ha mégis ott aludnék pl. Nem hinném hogy kitagadnának vagy hasonló, de azt a veszekedést amit akkor leművelnének a szüleim ketten... Hát nem tenném zsebre..
Igazából ez egy sakk-matt helyzet.. :/
miért nem alszik a barátnöd nálatok?
vagy alapból nem kedvelik,és nem szeretne odamenni?
(ha igy van megértem, hogy miért csak te ,, méssz" )
7.
Mert ugyanaz van, azt sem engedik. Igazából kedvelik meg minden dehát ez az ott alvósdi ez náluk tabu valamiért. Mindig a régi világgal jönnek hogy ez régen milyen szégyen volt és társai. Hihetetlen..
anyukádéknak valószínűleg nagyon fontos az, hogy "mit szólnak hozzá mások.."
ők még úgy nőhettek fel - mármint olyan környezetben-, hogy szex csak házasságkötés után van. nem hiszem, hogy meggyőzhetők ilyen mentalitással, de azért próbálkozzál, hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!