Normális, ha a szüleim 2és fél év után nem engednek a baratomnál aludni?
Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok, 2,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Ő bármikor itt aludhat amikor csak akar de engem nem engednek ott aludni sőt néha még nem is mehetek hozzá. Tisztában vannak vele, hogy szexuálisan is együtt vagyunk.. ti mit gondoltok erről?2021. jan. 31. 14:24
1/22 anonim válasza:
16 éves gyerek esetében teljesen normális!
2/22 anonim válasza:
egyszerü gyerekük vagy féltenek szeretnek és még nem vagy nagykoru ha párod nálatok van tudják hogy semmi olyan nem történhet ha meg nálukvagy lehet hogy rudolf uraság is beköszönhet és védekezés nélkül hamar anyuka lehetsz
ha malyd 18 leszel enyhülni fog a helyzet addig bird ki valahogy
3/22 anonim válasza:
Szerintem inkább a matekházival foglalkozz ilyen buzgón...
4/22 anonim válasza:
Mondjuk a logikat nem ertem, hogy azt megengedik, hogy o nalad aludhasson, de te nem mehetesz... Na mindegy, szerintem nagyon is orulj ennek legalabb, masoknak ennyit sem engednek meg ilyen fiatalon.
5/22 anonim válasza:
Én mondjuk nem értem a szüleid logikáját!
A srác alhat nálatok, azt is tudják, hogy szexeltek, akkor nem mindegy, hogy hol mászik rád?
6/22 anonim válasza:
Pacsi 4-es, 14:35-kor megmondtuk a tutit!:)
(5-ös vagyok)
7/22 anonim válasza:
Ezt is te írtad ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
8/22 anonim válasza:
Én nem ismerem a körülményeket, de otthon nem igazán, de máshol lehet füvezni, netán inni...
Otthon ez nehezebb...
Én nem azt mondtam, hogy Te ezt teszed! (Meg nem is tudhatom)
9/22 A kérdező kommentje:
7. Válaszolónak, nem.
2021. jan. 31. 14:46
10/22 A kérdező kommentje:
8.nak, mióta a barátommal vagyok egy korty alkoholt nen ittam de még egy szál cigit sem szívtam el. Füvezni pedig soha nem füveztem és ezzel a szüleim is tisztában vannak. Ahogy azzal is, hogy a barátom mellett nem is tehetném meg, mivel úgy vigyáz rám mintha a gyereke lennék.
2021. jan. 31. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!