Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám kizár...

Normális, hogy anyám kizár engem a saját szobámból, csak mert a barátomnál alszok és gyakran eljárok itthonról?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, egyetemista, idáig kollégiumban laktam kb 130 km-re az otthonomtól. Anyu hetente vagy két hetente 1x érdeklődött felőlem messengeren, azonkívül nem idegeskedett rajtam. Viszont most hazaköltöztem az online oktatás miatt, és úgy döntöttem, hogy a hosszú hétvégém a barátomnál töltöm, mivel már hetek óta nem találkoztam vele. Anyu pedig elkezdte a barátom szidni, hogy mit keresek már megint annál a kövér f@sznál, és egyéb szép szavakkal illette őt. Provokált még azzal, hogy amíg nem voltam itthon, más lányokkal látta a barátom. Persze arra már nem tudott válaszolni, hogy ugyan kivel látta volna. Tehát így telt a hétvégém, de már másnap rámírt, hogy "tán már megint annál a nyomorult f@sznál vagy?", pedig nagyon jól tudta előző nap is, hogy a barátomnál alszok. Ma reggel hazajöttem, és kb. visítva villogó szemekkel bejött a szobámba, miközben tanultam, és rámtámadt, hogy hol az apám f@szán voltam egész hétvégén, és flegmán kérdezte, hogy tán nekem nincs otthonom? Pedig ezt már 10x megbeszéltem vele, hogy a barátomnál vagyok, még is megkérdezi 11-edjére is, csak hogy visítson rám. Ezután azt mondta, hogy én idegesítem őt, meg hogy azért hozott haza, hogy én itthon legyek, nem másnál. Azt is mondta, hogy összepakolja a cuccom, és visszavisz a koliba. Majd ezután történt az, hogy délután 1 órára elmentem a nagynénémhez, és mire visszaértem, bezárta a szobaajtóm (olyan a szobám kialakítása, hogy 2 ajtóm van, egy a folyosóra vezet, és látja a konyhából, hogy ha elmegyek, másik pedig a udvarra vezet, és onnan az utcára. Én mindig az utóbbin közlekedek). Ekkor már elegem lett, visszaordibáltam már én is, és a 2 kulcsból csak egyet adott nekem vissza, tehát 1 még mindig nála van, és simán kizárhat ismét akármikor. Igaz, most több témát is érintett a kérdésem, de normális, hogy 20 évesen kizár engem a szobámból, mert neki nem tetszik az, hogy éppen a barátomnál töltöttem több napot? Igaz, néha úgy megyek el, hogy nem szólok neki, de olyankor amúgy is 1-2 órára megyek, őt meg sosem találom oylankor a ház körül. Gyakran fordul elő olyan is, hogy ő nincs itthon fél napig(pedig háziasszony), mégsem faggatom soha. Kicsit félek is tőle, mert folyamatosan megfélemlít a viselkedésével, sakkban tart, utálom, hogy ha visít, de egyszerűen nem tudok vele mit tenni, de ez már kicsit sok nekem, hogy 20 éves vagyok, és anyám tudni akarja minden egyes lépésem, és még ki is zár. Szavai már évekkel ezelőtt sem voltak valami szépek, és a barátomat már 2 évvel ezelőtt is mindennek lehordta, pedig egy szavat sem szóltak egymáshoz, ellentétben a barátom szülei nagyon kedvesek velem. Tehát nem tudom mi a baja, hogy miért akar ennyire sakkban tartani itthon, hiszen amikor nem laktam itthon, hetente egyszer keresett csak.
2020. nov. 16. 20:54
 1/9 Savlekotő ***** válasza:
80%
Hazahozott,:O 20 éves vagy sehová nem vihet nem zárhat be se ki. Lol elmész boltba v barátokhoz rokonodhoz és utána is kizár?. Minek mentél vissza oda,ennél a munkás szálló is jobb. Elmebeteg nő lehet,küldd orvoshoz.
2020. nov. 16. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Hát kedves. Fogd meg a cuccaid és légy önálló, mert 20 évesen még az eltartottak táborához tartozol. Nem normális ez a viselkedés, de amíg ott laksz addig neki lesz igaza, akármit csinálsz.
2020. nov. 16. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Kovetkezo ilyennel hivd ra a rendoroket es felemlitsd meg te!

Őt valszeg az zavarja, hogy neki nincs pasija, nincs megk.rva...feltekeny rad! Amugy meg ilyen mergezo szulot, mar reg ott kellett volna hagynod! Koltozz a baratodhoz inkabb!

2020. nov. 16. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Vagy a barátodhoz, vagy teljesen külön kell költözni. A problémád csak ezzel oldható meg.
2020. nov. 16. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
Anyád=nő. Ennyi.
2020. nov. 16. 22:08
 6/9 anonymousreview60 ***** válasza:
80%
Anyád reakciója - más okok hiányában - irracionális, abnormális. Te vagy neki a boxzsák. Addig nem tudsz vele szemben fellépni (megbeszélni vele, vagy terápiát, amíg függsz tőle. Az udvari ajtón te is cserélhetsz zárat, éjjel, csendben.
2020. nov. 16. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Itt sok válaszoló nagy tévedésben van: amikor valaki gyereket vállal, azért felelősséggel tartozik és kötelezettségei vannak! Azért, mert a gyerek betölti a 18-at még nem lesz önálló felnőtt, csak nagykorú és bizony a kedves szülőnek, 25 éves koráig, amennyiben a gyerek tanul kötelessége eltartani. Mellesleg a mai albérlet és lakás árak mellett ez a lépj le duma is akkora ostobaság. Aki azt a némbert védi egy irigy rosszindulatú v hasonló mentalitású elmebeteg. Kedves kérdező: esetleg ha a pároddal összeköltöznétek, akár barátokkal együtt? Úgy már nem annyira megterhelő az albérlet sem, vagy ha már legalább fél éve együtt vagy a pároddal esetleg nem opció, ha megoldható, hogy nála maradj? Legfeljebb besegítesz a házi munkába, háztartásbeli dolgokba. Akár milyen nehéz ma, valóban jobb ha lelépsz és rá sem nézel arra a némberre.
2020. nov. 22. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A posztoló barátja valószínűleg nem akar vele összeköltözni, azért kénytelen az anyjával lakni.
2021. jan. 31. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá a pasidnál, ottmaradhatsz-e nála. Ha terel, meg húzódozik, akkor csak dugni akar, másra nem kellesz neki.
2021. jan. 31. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!