Normális, ha a szüleim 2és fél év után nem engednek a baratomnál aludni?
Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok, 2,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Ő bármikor itt aludhat amikor csak akar de engem nem engednek ott aludni sőt néha még nem is mehetek hozzá. Tisztában vannak vele, hogy szexuálisan is együtt vagyunk.. ti mit gondoltok erről?2021. jan. 31. 14:24
11/22 anonim válasza:
Megkérdezted a szüleidet, mi az oka a tiltásnak?
Csak egy feltételezés:
Az a felfogásuk, lány ne mászkáljon a fiú lakására, mert az nem illő.
13/22 anonim válasza:
Nincs jó véleményük a pasidról, tartanak tőle, hogy az ő közegében olyasmire vehet rá (drog, csoportos szex, ital), amit még nem próbáltál ki, de egy ilyen idős lány nagyon befolyásolható.
14/22 A kérdező kommentje:
Mint ahogy leírtam a szüleim is tisztában vannak vele, hogy soha nem vinne bele rosszba. Iszonyúan félt, már akkor rosszul vagy ha nem figyelek és véletlen elvágom az újjam.
2021. jan. 31. 15:29
15/22 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Tudják, hogy szexeltek, akkor nem mindegy?
Az más kérdés, hogy én nem engedném a 16 éves gyerekemnek, hogy felnőtteset játszon. Se nálunk, se fiúnál.
16/22 anonim válasza:
Akkor úgy látják, rosszak a pasidnál a körülmények, a szülei züllöttek, nem szépen viselkednek veled. Elhiheted, ők tudják, mért nem engednek oda. Úgy látom, te vagy az, aki ezt hárítod, nem akarod tudomásul venni, pedig ismered a szüleid minden gondolatát. De ez előtt bedugod a füled és becsukod a szemed. Tudod te, hogy mi a probléma, csak magad előtt is tagadod. Nem véletlen, hogy rá sem mersz kérdezni a szüleidnél - mert tudod, hogy nagyon kínos válasz érkezne. Tudsz valamit, csak tagadásban vagy.
19/22 anonim válasza:
#19 Ez nagyon alap szövegértés, kb. negyedik osztályos szint. 14 éves kora óta vannak együtt. Arról nem esett szó, hogy mikor volt az első alkalom. Segíteni vagy itt, nem alaptalanul spekulálni.
20/22 anonim válasza:
Szerinted kérdező, mi lehet az oka? Kizártnak tartom hogy annyi az indokuk, hogy "csak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!