Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, ha a szüleim 2és...

Normális, ha a szüleim 2és fél év után nem engednek a baratomnál aludni?

Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok, 2,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Ő bármikor itt aludhat amikor csak akar de engem nem engednek ott aludni sőt néha még nem is mehetek hozzá. Tisztában vannak vele, hogy szexuálisan is együtt vagyunk.. ti mit gondoltok erről?
2021. jan. 31. 14:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Teljesen egyértelmű,hogy arról van szó, hogy ami náluk történik, akár szex is akkor azt könnyebben tudják kontrollálni, mint amikor a srácnál aludnának. Nagyon sok beteg ember van, pl. nem biztos,hogy ismerik a sárc apját, testvéreit félthetik tőlük a lányukat.

Én úgy gondolom ez teljesen rendben van így. Én amikor 16-17 voltam, sosem aludhatott nálam a barátnőm, csak én náluk. Már akkor is megértettem ezt. Azt gondolod,hogy tudsz magadra vigyázni, de hidd el, nagyon sok az erőszakos ember.

2021. febr. 12. 11:06
 22/22 A kérdező kommentje:
Ismerik a szüleit, jó a viszonyuk. A testvérének már családja van, nem lakik otthon.
2021. febr. 15. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!