Mit tudok kezdeni anyámmal? 17/F
Ő tök bátran pofán vág, rángat engem, kést tesz a torkomnak (1x történt meg, megfenyegetett hogy meg*l), saját magát üti, hisztizini nagyon tud hogy senki se szereti és nincs értelme az életének, szerinte majd miattam lesz ő újra rákos, a halott ikertesóm biztos szeretné és nem csak fájdalmat okozna neki mint én, egyik pillanatban kedves velem, utána tökre “sivár érzelmileg”, ha neki nem tetszik valami velem kapcsolatban akkor az a reakciója, hogy “menj át apádhoz pakold össze a börőndőd.
Ha nekem valami bajom van pl. magam alá zuhanok és megiszok egy üveg bort akkor az a reakciója hogy “a terapeutád borát lopd el, őt fizetik, hogy elviselje a sz@rságaidat”. Szó szerint ezt mondta.
Ezzel mit tudok kezdeni?
Anyám 90% h borderline személyiségzavaros, én meg “borderlinera hajazó emocionális zavarban” szenvedek. Bár én inkább “beilleszkedni nem akaró emocionális zavar”-nak hívnám a betegségem.😂🤣
Na tökmindegy szerintetek hogy tudnám támogatni anyám? Vagy mit kezdjek vele, hogy ne veszekedjünk olyan sokat?
Terápiára nem akar menni mert neki “nem kell”.
Köszi a válaszokat!
Anyáddal? Semmit vagy pszichiátria.
Tényleg!
Miért nem költözöl apádhoz ?
Mert anyám a törvényes képviselőm és azzal jön, hogy akkor majd “viszaszerez” apámtól és elintézi, hogy ne láthassam apám (nem tudom, hogy ez hogy mükődik, hogy ilyet megtehet-e).
Meg apám hobbi-melós, magyarul néha munkanélküli, néha nem. Tesóitól meg anyjától kunyerál pénzt, tőlem is kért pénzt cigire sörre, mondjuk apámnál jobb mert ő békén hagy és azt csinálok amit akarok, de nemtom. Bonyolult a mi családunk.
Talán családsegítőben tudnának neked konkrét tanácsot adni.
De ennyiből én mégis úgy érzem, hogy neked jobb lenne apádnál...
De egyébként igen, a legértelmesebb az lenne, hogy apámhoz költözök, kivárom amíg 18 leszek (1 hónap) és elvileg utána már nincs anyámnak hatalma fölöttem, szóval majd simán nem megyek hozzá haza, ez a terv.
#6 majd keresek ördögűzőt, köszi😂😂😂😂
De lehet hogy sátánüző kell mert anyám maga a sátán😂😂🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!