Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan ertessem meg anyukámmal...

Hogyan ertessem meg anyukámmal hogy miért nem szeretnék tovább fogamzásgátlót kapni?

Figyelt kérdés

Tudni kell anyukamrol hogy gonosz embernek tartom, ennek ellenére szeretem. Mióta párom van azt hiszi nincsenek saját döntéseim.Felvázoltam neki tok logikusan hogy én az első alkalomból kezdve nem érzem jól magam emiatt, testileg, nem esik jól. Fel Éve folyamatos verzesem van, semmit nem tudok tervezni, nem érzem magam egészségesnek, nem érzem jól magam a bőrömben. Utána olvastam a neten egy- két dolognak, saját tapasztalatok stb. Már az elejétől kezdve félek hogy emiatt később nem eshetek teherbe, a rengeteg hormon stb miatt. Miközben erről beszéltünk többször is kinevetett hogy úgy gondolkozom mint egy 15 évesen, mert a neten minden elhiszek. Ami nem igaz, hiszen csak személyes tapasztalatokat néztem, és nem ezek voltak a fő okok amiért abba szeretném hagyni, igazából csak meggyőzés lett volna, mert a lelki egészségem nem elég. A következő az volt ezt a párom mondta, hogy legyen ez, direkt ezt akarta, hogy gyerekünk legyen minél előbb (mert a párom idősebb pár évvel mint én), ő beszélt rá, minden férfi ugyan olyan és ő ezt jobban tudja mert én egy gyerek vagyok és nem látom át hogy csak át akar vágni. Másfél éve együtt vagyunk a párommal, rögtön megvolt a közös hang, és úgy érzem jobban ismerem mint anyukám. Fel Éve ezt hallgatom akármikor felhozok valamit, amit nem akarok vagy akarok rögtön az lesz hogy ezt O mondta vagy O találta ki. Tudom hogy az ovszer nem 100%, de én így nem érzem jól magam. És ha az egészségügyi oldalát nézzük,senki ne mondja hogy hormonbonbák jótékony hatásúak a fejlődő szervezetre, úgy hogy még a menszeszem se állt be 3 év alatt a vekonysagom miatt. Mit kéne tennem hogy megértse és legalább komolyan vegyen engem?

17l

jún. 10. 21:47
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
92%
17 évesen baromira nem ennek kéne lennie a prioritásnak az életedben. Már csak azt nem értem, miért nem teszed le a gyógyszert és fogod a gumit...
jún. 10. 21:56
 2/53 anonim ***** válasza:
89%

A megoldás: nem fogadod el a tanácsát.

Nem is akarod meggyőzni.

Kizárólag te döntesz magadról,

Irány az orvos, sürgősen!

Az aggodalmad megalapozott!

jún. 10. 21:58
 3/53 anonim ***** válasza:
84%
Neked ennyi idősen tanulni meg majd dolgozni kell, aztán lehet gyereked. Első kapcsolatra ne alapozz semmit.
jún. 10. 22:09
 4/53 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk először megtanulhatnál értelmesen fogalmazni, mert ez a random karakterhalmaz, amit idehánytál, olyan, mintha a macskám végiggyalogolt volna a billentyűzeten. Szóval előbb ez és majd aztán a digidugi, bogaram.
jún. 10. 22:10
 5/53 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ez egy 17 éves lánynak abszolút a magánügye és senkinek nincs beleszólása. Nem megértetni, hanem közölni kell vele azt’ szevasz.
jún. 10. 22:16
 6/53 anonim ***** válasza:
96%

Menj el egy normális nőgyógyászhoz szépen és ott mondd el az aggályaidat.

Idősebb a párod, mennyivel?

jún. 10. 22:31
 7/53 anonim ***** válasza:
89%
Fogamzásgátló alatt nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés, így beállni sem igazán tud.
jún. 10. 22:37
 8/53 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád adja be a gyógyszert? Nem veszed be, és kész. Gondolom, az aktusnál nincs jelen, nem látja, húztok- e gumit
jún. 10. 22:42
 9/53 anonim ***** válasza:
92%

Mivan? Nem szeded a gyógyszert ha nem akarod, és kész! Ha folyton vérzel tőle, vissza kellene menned az orvosodhoz, és ő is megmondaná! Fél éves szinte folyamatos vérzéstől olyan vashiányod lesz mint a fene!

Anyukád nem kényszerítheti ezt rád.

De 17 évesen ne vállalj gyereket, nem fog veled maradni a párod, ez szinte fix. Tanulnod kell és munkatapasztalatot szeretni, ha nem akarsz egy buta, alulképzett, kitartott nő lenni, akit bármikor egyedül hagyhatnak minden nélkül, aki mindig egy férfi jóindulatától függ. Használj gumit, és tanulj még az életben.

jún. 10. 22:45
 10/53 anonim ***** válasza:
70%
Nem fog a bak veled maradni. Nehogy gyereket akarj szülni. Az életed b@szod el!
jún. 10. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!