Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és ezalatt nagyon stabil lett a kapcsolatunk, és biztos hogy hosszú távú lesz.

Eddig óvszerrel védekeztünk, de ki szeretnénk próbálni nélküle is. Mindketten szeretnénk, nem ő beszélt rá engem, csak kíváncsiak vagyunk hogy milyen lenne gumi nélkül, és baromi nagy biztonságot adna.

Nem tudom hogy anyámnak mi a véleménye a tabiról, de én szeretnék szedni. Hogy mondjam ezt el neki?

Értelmes válaszokat köszönöm! 17L

2022. okt. 31. 11:53
1 2 3
 1/25 Metionin ***** válasza:
87%
17 évesen már nem muszáj elmondanod, elmész és felíratod. Persze ha tudod magadnak fizetni. Ha nem, akkor muszáj lesz elmondani, egyszerűen említsd meg neki egy hétköznapi pillanatban, nem kell ehhez nagy bejelentés.
2022. okt. 31. 11:58
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha jó a viszonyotok (ilyen tekintetben is) anyáddal, pozitívan is reagálhat arra, hogy bizalmad van hozzá. De te ismered, neked kell tudni, hogy mi a véleménye ilyen kérdésekben... Nehéz ezt kívülállóként megítélni.
2022. okt. 31. 12:00
 3/25 anonim ***** válasza:
94%

Úgy, ahogy itt leírtad. Meg hogy biztonságosabbnak éreznéd.

A beleegyezése nem kell.

2022. okt. 31. 12:01
 4/25 A kérdező kommentje:

Akkor én elmehetnék egyedül nőgyógyászhoz, és irathatok fel tabit úgy, hogy anyám nincs jelen?

Nem kell már a beleegyezése?

2022. okt. 31. 12:03
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
4: persze, hogy elmehetsz.
2022. okt. 31. 12:05
 6/25 anonim ***** válasza:
33%
Attól függ, milyen viszonyban vagy anyukáddal. Azért én figyelmeztetlek, hogy ezeket a tablettákat gyakran a szex helyett szedjük, mert némelyik valóságos libidógyilkos.
2022. okt. 31. 12:05
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Elmehetsz egyedül. Sajnálom, hogy nincs jó kapcsolatod anyukáddal.
2022. okt. 31. 12:10
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és ezalatt nagyon stabil lett a kapcsolatunk, és biztos hogy hosszú távú lesz.

Hát ez aranyos 😅😅😅

Nem kell anyukád beleegyezése, hogy dokihoz menj, és gyógyszert írass. Bár egy normális doki nem ír gyógyszert kivizsgálás nélkül. Minimum egy vérvétel jó lenne.

De másik kérdés, hogy honnan lesz pénzed a gyógyszerre, és mi lesz, ha lebuksz, hogy szeded.

Inkább állj elé őszintén, mondd el neki, hogy nem bízol az óvszerben, félsz, hogy elszakad, szeretnél inkább gyógyszert szedni.

2022. okt. 31. 12:26
 9/25 anonim ***** válasza:
83%

Ugyanez a téma az anya szemszögéből:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2022. okt. 31. 12:27
 10/25 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd meg, mit szólna, ha nagymama lenne...
2022. okt. 31. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!