Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és ezalatt nagyon stabil lett a kapcsolatunk, és biztos hogy hosszú távú lesz.

Eddig óvszerrel védekeztünk, de ki szeretnénk próbálni nélküle is. Mindketten szeretnénk, nem ő beszélt rá engem, csak kíváncsiak vagyunk hogy milyen lenne gumi nélkül, és baromi nagy biztonságot adna.

Nem tudom hogy anyámnak mi a véleménye a tabiról, de én szeretnék szedni. Hogy mondjam ezt el neki?

Értelmes válaszokat köszönöm! 17L

2022. okt. 31. 11:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Hát régen volt már, de kb 17 lehettem mikor az orvos írt fel nekem fogalmazásgátlót. Anyám jelenléte nélkül történt meg. Persze én elmondtam neki, mert akkoriban nem volt annyi pénzem megvenni. Ráadásul érdemes előtte trombózis vizsgálatot végezni, hogy hajlamos vagy-e rá, anélkül ne kezd el szedni, mert veszélyes.
2022. okt. 31. 12:29
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
Legtöbb nagyobb kórházban van tinédzser ambulancia, oda mehet felíratni is és a kérdésekkel is.
2022. okt. 31. 12:35
 13/25 anonim ***** válasza:
32%
Kinyitod a szad,es megmondod neki
2022. okt. 31. 12:35
 14/25 anonim ***** válasza:
93%
Én is egyedül írattam 17 évesen. Az akkori párom fizette általában, mert ő már dolgozott. De felesbe fizetve lenne a reális.
2022. okt. 31. 12:46
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Értem én, hogy dúl a láv, de csak azért hormont szedni, mert ki akarod próbálni a szexet óvszer nélkül??? És persze, a pasid kitárt, ő tuto díja nem fog mással szexelni, csak veled, így aztán kizárt bármit összeszedni tőle... Biztos??? Ugye tudod, hogy az óvszer nem csak az anyaságod ellen véd?
2022. okt. 31. 12:52
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
Egy férfi se vallja be, ha adódik a helyzet, és félredug, aztán ha a fix kapcsolata-lány nemi beteg lesz, őt okolja a pasi, sosem mondja meg, hogy ő volt az oka. Rokonom férje egy félredugás után olyan vírust adott át a feleségének, hogy ki kellett pakolni, és sosem lehetett gyereke.
2022. okt. 31. 13:03
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
A fogigátlótól csak ne érezd magad biztonságban. És 4 hónap az semmi, csak te rózsaszínben látsz. Nem lesz jó érzés a nemibeteg-gondozóban üldögélni.
2022. okt. 31. 13:11
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Én is letettem a gumit a biztonságosnak hitt kapcsolatomban, aztán a nőgyógyász elmagyarázta, hogy a hüvelygombát egy másik nőről adta át nekem a partnerem.
2022. okt. 31. 13:18
 19/25 anonim ***** válasza:
80%

Hát igen, a gumi nem csak a terhességtól óv meg....

4 hónap az egy kapcsolatban gyak. semi... Erre nem lehet alapozni.

2022. okt. 31. 13:55
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
Nemcsak megcsalásból lehet csúf dolgokat kapni, az előző nők is fertőzhették a férfit úgy, hogy ő nem tud róla, csak a húgycsövében bujkál tünet nélkül az ilyen-olyan vírus meg gomba, de nálad már tünetei lesznek.
2022. okt. 31. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!