Miért baj az a szüleimnek, ha 22 évesen fogamzásgátlót szedek és élek nemi életet?
Mi beleszólásuk van az egészségügyi dolgaimba??????
Nem a szex miatt szedek, hanem mert PCOS betegségben szenvedek régóta, csak anyámék tiniként szartak rá, a menstruáció is tabu volt...
Otthon élek, mert jogi egyetemre járok, de nem velük fizetetem ki és nem is hozok haza senkit.
Anyám kutat és megtalálta, aztán borult a bili, apám minden utcaszélinek elhordott.
Felolvasta, hogy mi bajom lehet tőle, meg majd ők nem asszisztálnak ehhez.
Egyébként nem tudom, hogy jön ide, hogy csinyos vagyok-e... Igen, azt mondják, jó alakom van.
Istenem...
Nem dicsekedni akarok, vagy felvágni, hanem azért írtam, mert úgyis azzal jönnétek, hogy költözzek el. Az meg még legalább 2 évig nem fog menni...
Nem ismeritek őket, főleg apám egy dühöngő hadd ne mondjam mi... Órákon átüvöltött, még fütyülgetett is, hogy ennyi erővel álljak ki a sarokra. Eléggé rosszul esett.
Valamint nem, nem kértem a hozzájárulásukat, vagy a támogatásukat. Ahogy írtam, anyám kutatott, ahogy az elmúlt 22 évben is, és megtalálta.
Igen, felsoroltam a jogaimat...
Magasról tesznek rá, amíg náluk lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!