Miért baj az a szüleimnek, ha 22 évesen fogamzásgátlót szedek és élek nemi életet?
Mi beleszólásuk van az egészségügyi dolgaimba??????
Nem a szex miatt szedek, hanem mert PCOS betegségben szenvedek régóta, csak anyámék tiniként szartak rá, a menstruáció is tabu volt...
Otthon élek, mert jogi egyetemre járok, de nem velük fizetetem ki és nem is hozok haza senkit.
Anyám kutat és megtalálta, aztán borult a bili, apám minden utcaszélinek elhordott.
Hat ez alapjan meg kislanynak neznek nekem is volt ilyen idoszak, de erre szerintem a megoldas hogy megkered oket beszeljetek normalisan az asztalnal, leultok es probalod normalis elmagyarazni hogy 22 eves felnott no vagy ez a termeszet rendje blabla. Talan rajonnek hogy mar nem az a kislany vagy akit neveltek. Es mondd el hogy rosszul esik az amit apukad csinal.
Te hogy is lettel neki? Es anyukad hany eves volt ? Terj ki erre is.
"Itt mindenki jogra jár."7! Bölcsesség! És párhuzamosan atomfizikusi és az orvosi is fut. A teológiáról és filozófiáról nem is beszélve.
Azután te kis egyetemista! Miért meg mondod meg anyukádnak,hogy hormonzavar miatt szeded a gyógyszert? Hm ? majd ő elmagyarázza apukának.
Az egyetemista megmondta, nem használt.
17 évesen közölte apám, mikor az antibiotikumtól elkaptam egy fertőzést, hogy "csak viszket a pi.. d", meg mutogatni akarom. Természetesen anyám azt is elmondta neki...
40 évesen szült anyám, a testvéreimet még később, addig nem volt senkije.
Ja ok, hogy nagyszülői korban vannak már a szüleid jócskán. :D
Akkor meg mit foglalkozol vele? Nincs beleszólásuk, de az öregek ilyenek. Törődj bele, és sz@rd le.
Üdv a klubban,engem orvoshoz se engedtek,mondván oda a használt nők járnak. Pesze az h kiskoruknt megerőszakolt a rokon azt is én okoztam maganak szerintük,és fogjam be a szám nem égnek miattam mert h már akkor is viszketett.. Nem ok nélkül léptem le a vallásos agymosattaktól szó nélkül,meg a többi cukiság miatt amit a testvéreimmel kaptunk,hála annak h orvos későn látott agyalapi mirigy daganatos lettem és pco os én is,stb...
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!