Miért baj az a szüleimnek, ha 22 évesen fogamzásgátlót szedek és élek nemi életet?
Mi beleszólásuk van az egészségügyi dolgaimba??????
Nem a szex miatt szedek, hanem mert PCOS betegségben szenvedek régóta, csak anyámék tiniként szartak rá, a menstruáció is tabu volt...
Otthon élek, mert jogi egyetemre járok, de nem velük fizetetem ki és nem is hozok haza senkit.
Anyám kutat és megtalálta, aztán borult a bili, apám minden utcaszélinek elhordott.
Ja, hát a tampon a másik ilyen...
18 évesen apám megtalálta a szobámban, persze ő nem kutatott, hanem beszökött az ágy alá a macska, azt akarta kiszedni, mert be is kakált.
3 doboz o.b. tampont burított ki a földre, azt se tudta mi. Anyám meg egyenesen ribizett meg ő sem tudta, pedig nő. Megvenni meg mégannyire nem voltak hajlandóak.
"Nem kell beszélni róla és meg van oldva."
Nem beszéltem róla, kutatott anyukám.
Felvennék kolira a hercegnőt, mert azt mondja, hogy 467 pont (azért valljuk be, akkor ő ahhoz a bizonyos 1%-hoz tartozik ha igaz, mert a legtöbb jogi egyetemre járó akit ismerek fizetősön van, a fizetős meg kb. szellemileg visszamaradott kretenszint, oda mindenkit felvesznek), 12 éven át kitűnő tanuló. Na bravó!! Ha bejelentkezne kolira, ilyen eredmenyekkel egy szavuk nem lenne!
Csak azt nem ertem, hogy ilyen eredményekkel hogy lehet valaki ennyire nyámnyila életképtelen már bocsánat...
22 éves vagy, ha ilyenek, nem kell ott lakni.
Ennyi. Nem is értem, FELNŐTT vagy, hogy bírod ezt a szintű megmondom-mit tehetsz-et elviselni, én 21 évesen cuccoltam el otthnoról, pont hasonló okok miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!