Anyukák! Ti megsértődnétek, ha a lányotok felíratna fogamzásgátlót, és csak utólag szólna, hogy már szedi?
Figyelt kérdés
Zavarna, ha nem beszélné meg veletek?
Nagykorú lányról van szó tartós kapcsolattal.
2016. márc. 18. 14:10
1/13 anonim válasza:
Ebben az esetben nem. Ha 16 lenne, szeretnék tudni róla.
2/13 anonim válasza:
Nem.
Elöször is már felnött nö, nekem semmi beleszólásom sincs.
Másodszor semmi közöm a lányom szexuális életéhez, így a védekezés módjához sem.
3/13 anonim válasza:
Ha még tini lenne, akkor örülnék ha szólna. Akkor sem megsértődnék, hanem igyekeznék rájönni, vajon miért nem fogad a bizalmába? Egyébként felnőtt emberről beszélsz, miért is kellene hogy ezt előtte megbeszélje veled? Jó hogy azt nem várod el, hogy elmondja, hogy hogy, mikor szokták csinálni.
4/13 anonim válasza:
Már mi közöm hozzá? Felnőtt, önálló ember, miért kéne szólnia? Te elmondod neki, hányszor szexeltek az apjával, milyen pózokban? (kicsit furán fogok nézni, ha most igennel felelsz...)
5/13 anonim válasza:
Nagykorú gyerek esetén beleszólásom se lenne... de 17 éves kortól kb. nem zavarna, a lényeg az, hogy rendesen védekezik. 14 évesnél zavarna az, ha ilyen döntésről nem tájékoztat minket (most abba ne menjünk bele, hogy annyi évesen hogy tud felíratni, sajnos aki akarja, megoldja).
6/13 anonim válasza:
Megsértődni??? Dehogy!
Először talán mélyen magamba néznék, és először magamban keresném az okokat, hogy ezt miért nem velem beszélte meg, miért nem tőlem kért tanácsot. Megsértődni semmiképpen nem sértődnék meg.
7/13 anonim válasza:
Felnőtt nőnek nem lenne jogom beleszólni a szexuális életébe. A fogamzásgátló lehetséges veszélyeire viszont felhívnám a figyelmét.
8/13 anonim válasza:
Nem, semmi közöm hozzá, hogy a felnőtt lányom hogyan védekezik. Persze ha olyan a viszony és szóba kerül, akkor meg lehet beszélni, de ezen megsértődni felesleges.
10/13 A kérdező kommentje:
Én a gyerek vagyok (20 éves, de még otthon lakom, de nem kérek a tabiért pénzt), és már elég önállónak éreztem magam hogy megoldjam egyedül. Amikor kiírtam a kérdést még nem szóltam anyukámnak, de azóta igen és furcsa volt neki hogy miért most szólok.
2016. márc. 18. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!