Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kortól várható el,...

Hány éves kortól várható el, hogy a gyerek megértse, hogy az apja számára legalább olyan fontos az élettársa, mint ő? Hiszen vele éli meg a hétköznapokat.

Figyelt kérdés
jún. 8. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
14%

ugye megvan a Ptk mindenkinek:

"(1) Élettársi kapcsolat áll fenn két olyan, házasságkötés nélkül közös háztartásban, érzelmi és gazdasági közösségben (a továbbiakban: életközösség) együtt élő személy között, akik közül egyiknek sem áll fenn mással házassági életközössége, bejegyzett élettársi életközössége vagy élettársi kapcsolata, és akik nem állnak egymással egyenesági rokonságban vagy testvéri kapcsolatban.

(2) Az élettársi kapcsolat az (1) bekezdésben foglalt feltételek fennállása esetén az életközösség létesítésével jön létre, és megszűnik, ha az élettársak egymással házasságot kötnek, bejegyzett élettársi kapcsolatot létesítenek vagy az életközösségük véget ér."

Élettars az osszes pasink/csajunk, akivel akar csak albiban egyutt lakunk, du.unk es kozosen vasarolunk be, es egy kicsit ugy erezzuk szerelmesek vagyunk :)

44-es valaszra: nem ismerek barati körömben a rengeteg valas mellett egy olyat se, ahol apuka csak par napra viszi el a gyereket, zömében mar a fele itt fele ott vagy a hetvege es meg melle tobb hetkoznap divat es kozos felugyeleti jog. Ahol en a regi, klasszikus minden masodik hetvegen ket napra elviszi az apa felallas van ott vagy apuka le se izelte mar a valas elott se a gyereket/gyerekit es akkor nem őt kellene vedeni a gyereknek vagy valas idej3n anyuka anyatigriskent mindent megtett szegeny ferj ellen az ugyveddel es apuka vegul beadta a derekat, de akkor se apukat kell vedeni, mert ha kiallt volna a gyerekeert es jo apanak tunt volna a biro szemeben, akkor nem csak 2 nap jut neki.

Az elvalt szulok gyerekei meg a legnagyobb manipulalokka szoktak altalaban valni, sokszor ellehetetlenitve a szuleikuj parkapcsolatat vagy csak epp rajatszanak, amiben lehet a szuleik gyarlosagara. (Mondjuk ez nem feltetlen az o hibajuk, de 16 eves koruk felett is folytatni mar alja nagyon.)

jún. 9. 13:23
 52/74 anonim ***** válasza:
78%
51es, én azt látom leginkább az új lukak az igazi manipulátorok akik elmarják a gyereket az apa mellől. Én ezt látom a környezetemben
jún. 9. 13:27
 53/74 anonim ***** válasza:
80%
45-ös, a gyerek nem kérte hogy megszülessen, szóval ha már apuka meg anyuka összehozták, alap elvárás, hogy a külön élő szülő se heti két napot bohóckodjon "láthatás" címén, egyébként meg masszívan szrjon a gyerekére. ;)
jún. 9. 13:38
 54/74 anonim ***** válasza:
30%
52-es azokról a nőkről se feledkezzünk meg, akik kéthetente más frkán pörögnek, a gyerek meg "alkalmazkodjon".
jún. 9. 13:39
 55/74 anonim ***** válasza:
66%

53

Aha. Mindig a külön élő szülő a hibás, ugye? Mert olyan nincs, hogy a gyereket nevelő szülő ragaszkodik ahhoz hogy csak a kétheti lathatas legyen. Olyan sincs, hogy olyan munkarendben dolgozik mindkét szülő, hogy csak hétvégén tudnak igazán erdemben együtt lenni a gyerekkel. Olyan sincs, hogy alkalomadtán nincs kedve menni a gyereknek a láthatásra

jún. 9. 13:54
 56/74 anonim ***** válasza:
48%
Egyébiránt a kérdés lehetne az is, mikor érti meg a gyerek, hogy a két szülő legalább olyan fontos egymásnak, mint a gyerek?
jún. 9. 13:56
 57/74 anonim ***** válasza:
57%
56 ahol ez felmerül ott nem fontos a gyerek...normális szülőknek a gyerek az első ha már megcsinálták. Nem ő akart megszületni nem tehet róla hogy apu nem húzta ki időben
jún. 9. 14:17
 58/74 anonim ***** válasza:
55%

57

Nem, nem azért szültem gyereket, mert onnantól mindenki csak második az életben rajtuk kívül, még saját magam is. Hahó, anyukának meg apukának is egy élete van. :) Attól még szerethetem a gyerekeim, mert a szeretem a férjemet is, meg magamat is. Nem zárja ki a kettő egymást.

És igen, nem várom el, hogy bármelyik gyerekem is pelenkázzon. Nem vagyok olyan kis önző kö**ög mint te, aki azért szül, hogy valaki rá nyissa az ajtót. Az ilyenek szokták megszívni a legjobban. :)

50

Jó fizetésünk van, na meg ezért van félretéve pénzünk már évek óta. ;) Ja, meg van egy kb. 70 milliót érő házunk.

jún. 9. 14:28
 59/74 anonim ***** válasza:
0%
58 persze eladjátok a gyerek örökségét, nagyon fognak szeretni titeket.. nem elég hogy neked a kóóóbász a lényeg még ki is semmizitek őket.. minteszülők remélem nem szaporodtok mert sajnálnám szerencsétlen gyerekeiteket. Aki ilyen önző annak állat se kéne nemhogy gyerek. Éljetek csak kettesben magatoknak ne tegyetek tönkre senkit az önző jellemetekkel.
jún. 9. 14:33
 60/74 anonim ***** válasza:
77%

"...még ki is semmizitek őket."

Ugyan nem én vagyok az 58. valaszado, de te normális vagy????? Kisemmizni a gyereket? Azért, mert valaki gondoskodik önmagáról, arról, hogy ne a szerinted szent gyereknek kelljen ápolnia, akinek uyge szerinted ez még véletlenül se lehetne a dolga??? Baxus te sem vagy épeszű. A te logikai szerint az együtt élő szülőknek kb rabszolga szinten kellene szolgálniuk a gyereket, minden fillérjüket rá kellene költeniük, fényesre kellene nyalintaniuk a popsijat, milliárdokat rá hagyni kb amikor 20 éves. Ehhez természetesen öngyilkosságot elkovetni előre általuk kifizetett temetessel, ugye? Az elvaltaknak ugyanez, csak nekik eszükbe ne jusson part keresni, mert hat mégis higy képzelik, baxus.

jún. 9. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!