Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kortól várható el,...

Hány éves kortól várható el, hogy a gyerek megértse, hogy az apja számára legalább olyan fontos az élettársa, mint ő? Hiszen vele éli meg a hétköznapokat.

Figyelt kérdés
jún. 8. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
29%
Ha fontos lenne, nem az élettársad lenne. A Kék Fényben vannak élettársak. "K. Jocó köztörvényes bűnöző élettársa, F. Jolánka azt nyilatkozta, hogy nem tudott a gyilkosságról"
jún. 8. 21:05
 2/74 anonim ***** válasza:
90%
Fejtsd már ki, rébuszokra nem válaszolunk. Nem is tudunk, de te szándékosan nem adsz információt. Te ki vagy: egy óvodásra féltékeny, a pasinál 15 évvel fiatalabb libus?
jún. 8. 21:10
 3/74 A kérdező kommentje:
?? Nem igazán értem, hogy a párkapcsolati státusz hogy jön ehhez? Miért más ha feleség, mintha élettárs vagy barátnő valaki??
jún. 8. 21:11
 4/74 A kérdező kommentje:
2: azért nem írom le, hogy ki vagyok, mert sokszor a válaszok aszerint születnek, hogy ki teszi fel a kérdést. Én pedig elfogulatlan választ szeretnék kapni.
jún. 8. 21:13
 5/74 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez egyén függő.
jún. 8. 21:16
 6/74 A kérdező kommentje:
De ha mindenáron konkrét kérdés kell, akkor: például meg van beszélve egy hétvégi program,ahová a gyerek nem tud jönni, mert nincs teljesen jól. Ilyenkor meg kéne értenie a gyereknek, hogy az apa és az élettárs elmennek arra a programra nélküle is? Ilyesmikre gondolok.
jún. 8. 21:17
 7/74 anonim ***** válasza:
89%
A részletek ismerete nélkül senki nem fog neked használható választ adni. (Főleg hogy nincs is ilyen meghatározható kor, mért lenne?) Ez olyan, mintha egy ismeretlen azt kérdezné, milyen messze van Calcutta. Könyörgök, mitől? Vagy hogy szedjen-e Aspirint? Könyörgök: mire? Vagy mennyibe kerül egy lakás? Mekkora? Milyen? Hol?
jún. 8. 21:17
 8/74 anonim ***** válasza:
77%

Ha jól értem, a gyerek az anyával él, apa az élettárssal “éli a hétköznapokat”.

Illetve: “legalább olyan fontos” az élettársa.

Itt álljunk meg egy szóra: természetes, hogy ha a szülők elválnak, továbblépnek, új társuk lesz, DE mi az, hogy legalább olyan fontos? Ebből az következne, hogy adott esetben fontosabb…és ez így elég meredek. A gyereked mindig a gyereked lesz, az új csaj meg…ki tudja. Nem hiszem, hogy egy akárhány éves gyereknek ez meg kellene értenie.

A másik az, hogy milyen kontextusban vetődik ez fel? Ha anyával él a gyerek, akkor csak néha van az apjánál. Én azt gondolom, az élettársnak meg kell értenie, hogy a pasinak “csomagja” van. Neki is alkalmazkodnia kell: olyan programot csinálni, ami a gyereknek is jó, úgy főzni, hogy a gyereknek jó legyen, nem lehet hisztizni azon, hogy ő operába akart menni, ha a gyerek nem szereti Wagnert, és nem lehet csípősen főzni, ha a gyerek nem bírja a csípőset.

jún. 8. 21:18
 9/74 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ez a hülye " ki a legfontosabb" fszsg. Mindenki fontos és nem kell választani.
jún. 8. 21:20
 10/74 anonim ***** válasza:
98%

Nem lehetne, hogy megírod, hogy hány éves az a gyerek? De fix, hogy óvodás, mint ahogy te is!

Egy óvodás nem kell, hogy megértse. Mi van, ha nem érti? Akkor dühös. És? Szabad dühösnek lenni. Vagy a te érzékeny mimóza lelkedet túlságosan igénybe veszi, ha valaki haragszik rá? Te nem szoktál?

jún. 8. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!