Hány éves kortól várható el, hogy a gyerek megértse, hogy az apja számára legalább olyan fontos az élettársa, mint ő? Hiszen vele éli meg a hétköznapokat.
A konkrét példára: attól függ, hány éves a gyerek, és mennyire van rosszul, és kell e neki felügyelet, az állapotára tekintettel.
Egyébként amit leírsz, abból pont nem kellene féltékenységi ügyet generálni, mert valaki beteg.... Szerintem általában amúgy sem ez a gond, hogy pont egy betegségnél a szülő a gyerekkel marad, hanem a sok kicsi egyéb "szúrás"-hoz ez hozzá tesz, de nem egy ilyen eset a gond.
Amúgy szerintem a gyereknek nem ezt kell megértenie, amit fent írtál, hanem hogy a gyerek-apa kapcsolat teljesen más mint egy szerelmi és élettársi viszony, és azt kell megtanulnia a gyereknek a kamaszodás során, hogy egy felnőtt embernek a kiegyensúlyozott és boldog élethez társra van szüksége, akit támogat, akivel törődnek egymással, és kompromisszumokra képesek... és mellette ő biztonságban élheti a Saját életét, a saját barátaival, és mindig visszatérhet egy beszélgetésre, ha szüksége van rá, de nem használja ki a szülő erőforrásait feleslegesen... de ezt példamutatással tanulja meg, hogy ez tényleg így van, nem azért, mert tollbamondják neki.
Akinek a gyerek az első, az elfelejti, hogy egyszer a gyerek felnő, lesz saját családja, és előbb a párja, majd a saját gyereke lesz előrébb, mint a szüleje.
Fontos a gyereked, de az a kapcsolat ugyanúgy nem tart örökké.
"gonosz gyerek le mert betegedni hogy megakadályozza hogy programozzunk, de én addig hisztiztem annak a haszontalan, apának nem nevezhető fsznak, hogy végül mégis randizni mentünk, és most agyerek meg az anyja kicsit ki vannak akadva", már bocs de ebből a sztoriból világosan lejön ki vagy a történetben... huszonéves kis díszpicsa. remélem kinő egy pattanásod, és a kiábrándult hősszerelmes visszahajít arra a sarokra amelyiken felszedett...
de ne aggódj, még két ilyen sztori, és megérti hogy ez a férfi nem az apja, csak a selejtes sejtdonor amiből a dnse egyik fele származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!