A szüleim semmit nem engednek meg nekem, lelki támogatást sem kapok? (Több lent)
17/L. Végignézem ahogy az összes lány és fiú az osztályomban jól érzi magát, kimozdul a barátaival, mennek bulizni cigiznek isznak stb. Nekem ebből nem engednek meg semmit sem és mindig otthon rohadok, pedig ilyenkor kellene szerintem kipróbálnom mindent mert még fiatal vagyok, így megölik a tinikoromat és nem tudom kiélvezni a fiatalságomat. Mit tegyek? Lehet én gondolom ezt túl de ez rohadt idegesítő és én vagyok az osztályomban a nyomorék aki ilyeneket egyáltalán nem csinál, mégcsak ki sem próbálhatok semmit.
Mellesleg amikor valami problémám van (lelki bajok) akkor próbálnék beszélni velük, hogy segítsenek vagy legalább pszichológushoz járjak hátha segít, erre azzal jönnek rögtön hogy "jaj mert mi bajod lenne már, álljál le max az agyadba vannak gondok" (pedig őszintén szólva jól esne néha egy kis támogatás de ezt mivel nem kapom meg senkitől lehet az öngyilkossághoz fog vezetni, mert már nem bírom ezt az egészet, és legszívesebben véget vetnék mindennek)
szia!
nekem sem engedték sosem hogy elmenjek akárhova is. helyette dolgoztam és néztem instán ki merre jár, ki kivel van stb. nagyon rosszul esett persze. az én esetemben a párom lett a vízválasztó, vele bármerre elengedtek anyámék. ott kipróbáltam mindent, cigit, piát, füvet. van ami egy tök jó emlék, de van ami azért nem. szerintem nem ettől leszel a nagy valaki mert cigizel és iszol. természetesen azok hozzájárulnak ahhoz hogy milyen társaságba akarsz beletartozni. vannak normálisak is, akik nem erőltetnek rád semmit, de van a másik véglet.
az, hogy anyudék érzelmileg nincsenek otthon az az ő hibájuk. próbálj meg barátnőddel beszélni erről.
18/L
Atyaúristen, szegény kérdező
Szerintem semmilyen kérdést ne tegyél fel itt, mert van itt egy vagy két olyan mentálisan sérült ember, akik minden nap remegve várják hogy belerúghassanak valakibe.
Képesek telefosni valakinek a kérdését úgy, mintha más-más ember írná a válaszokat.
Képzeld el, milyen lehet ezeknek az életük, vagy milyen lehetett a fiatalságuk....
Nyugi, ha ilyenek is a szüleid, a huszas éveidet végigtombolhatod, és végig is tombolod, ha van eszed.
Ne félj, jó sok hülyeséget fogsz még csinálni, amire jó lesz visszagondolni.
Addig is kitartást! ✊🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!