Szüleim semmit nem engednek meg, mit tegyek?
Várj, míg felnőtt leszel. Addig a szüleidnek igaza van.
A vízipipa, e-cigi, alkohol teljesen természetes, hogy szóba sem jöhet.
1. nincs rá pénzed
2. káros
Éjszaka meg ágyban a helyed, nem a városban kell csavarogni.
A 8-as válaszoló leírta a lényeget. Én sem engedtem őket este 10 után sehova 18 éves korukig. Akkor lehet, hogy puffogtak. De rá két napra mindig megkérdeztem tőlük, hogy ti a gyerekeitekkel, hogy csinálnátok?
Te kedves kérdező? Engedné a vakvilágba? Hagy érezze magát jól az 15-16 éves gyerek. Lényeg, hogy a szemében, te egy frankó szülő legyél?
Nekem is ez volt kb előző nyárig. (Ott aludni mehettem másokhoz)
Én úgy csináltam,hogy mindig kicsit késöbbre mondtam hogy hazaérek. Fél 10, 10, fél 11 stb. Mindig pontosan értem haza, teljesen józanul, nem büdösen. Szerintem az a legfontosabb, hogy pontosan érj haza, vagy kicsit korábban.
Rajtam látták, hogy megbízható vagyok. Aztán első "külsős" buliba egy sulis buliba mentem. Onnan még hazahoztak. Ott se ittam.
Aztán már engedtek mindenhová kb barátaimmal. Csak írnom kell nekik, ha biztonságban odaértem, ahol alszom azon az este. Barátaim számát megadtam nekik.
(Én már estem át a ló túloldalára, de szüleim nagyon jól kezelték)
És nem, én se vagyok drogos. Jeles tanuló és élsportoló vagyok
Szóval szerintem kis lépésekben kezd
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!