Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim semmit nem engednek...

A szüleim semmit nem engednek meg nekem, lelki támogatást sem kapok? (Több lent)

Figyelt kérdés

17/L. Végignézem ahogy az összes lány és fiú az osztályomban jól érzi magát, kimozdul a barátaival, mennek bulizni cigiznek isznak stb. Nekem ebből nem engednek meg semmit sem és mindig otthon rohadok, pedig ilyenkor kellene szerintem kipróbálnom mindent mert még fiatal vagyok, így megölik a tinikoromat és nem tudom kiélvezni a fiatalságomat. Mit tegyek? Lehet én gondolom ezt túl de ez rohadt idegesítő és én vagyok az osztályomban a nyomorék aki ilyeneket egyáltalán nem csinál, mégcsak ki sem próbálhatok semmit.

Mellesleg amikor valami problémám van (lelki bajok) akkor próbálnék beszélni velük, hogy segítsenek vagy legalább pszichológushoz járjak hátha segít, erre azzal jönnek rögtön hogy "jaj mert mi bajod lenne már, álljál le max az agyadba vannak gondok" (pedig őszintén szólva jól esne néha egy kis támogatás de ezt mivel nem kapom meg senkitől lehet az öngyilkossághoz fog vezetni, mert már nem bírom ezt az egészet, és legszívesebben véget vetnék mindennek)

máj. 28. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
55%

44.

Nem, de ekkor már az érettségi, a nyelvvizsga és az egyetemi felvételi voltak a legfontosabbak.

máj. 29. 19:11
 52/77 anonim ***** válasza:
30%

50.

Ez nem öreg bácsiság. Az én környezetemben, a 17 éves, 11-es gimisek, hajtanak az emelt érettségire, a szóbeli felvételikre, van aki külföldi egyetemre, plusz a heti 5-7 óra dupla faktra, C1 nyelvvizsgára.

Akik meg nem, azok isznak, cigiznek, drogoznak, bagzanak, 0 jövőkép nélkül.

Te milyen közegben élsz? Prolik közt vagy öregek otthonában?

máj. 29. 19:19
 53/77 anonim ***** válasza:
8%
52 igen nálunk is ez van csak a prolik járnak inni meg drogozni, a normális tinik tanulnak és előkészítik a jövőjüket. Bár ők az értelmes réteg és vanna ka krédező félék akikért úgyse kár, kellenek közmunkások és utcaseprők is.
máj. 29. 19:31
 54/77 anonim ***** válasza:
29%
vannak a kérdező félék
máj. 29. 19:32
 55/77 A kérdező kommentje:
Hozzateszem hogy en tanulok rendesen 4-5 vagyok mindenbol. Azert koszonom hogy ilyen modon beszeltek rolam holott nem tudjatok hogy tanulok meg milyen az iskolaban az eletem.:)
máj. 29. 19:44
 56/77 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező, meg ne haragudj de 19 éves lány vagyok, már 15 évesen is több eszem volt, mint neked. Azzal, hogy betöltöd a 18. életeved semmi nem változik, max bemehetsz a cigiboltba és legálisan vehetsz alkoholt. Ezen kívül semmi. Ha drogozni szeretnél vagy inni, ezek után is tudsz. Ha normális vagy akkor valószínűleg a barátaid is megmaradnak, aztán ha betöltötted a 18-at azt csinálsz amit/ahol akarsz. De már írtam egy párszor. Én 17 évesen is a saját fejem után mentem, bármit tiltottak. Csak annyi a különbség, hogy én normális életvitelt folytattam és nem vittek el a korom épp élvezetei. 17 és 18 éves között óriási a különbség fejben. Egy év múlva remélem máshogy fogsz erre már gondolni. :)
máj. 29. 19:46
 57/77 anonim ***** válasza:
40%

Nyugdíjas szentfazekak

Ti fiatalok nem voltatok vagy a könyvtárban telt?

máj. 29. 19:46
 58/77 anonim ***** válasza:
27%
Vicces amúgy az egész #55. Én is ezt csináltam, aztán benőtt a fejem lágya, hogy ennyit nem ér az egész. Elmész szórakozni, bulizni, cigi, drog, ital, minden. 25 évesen pedig egy kiégett, értékét vesztett, sérült, romlott nő leszel.
máj. 29. 19:48
 59/77 anonim ***** válasza:
13%

57.

Beszélgess már el, egy normális család, normális 17 éves gyerekével.

Nem ismersz ilyeneket, csak suttyókat és azt hiszed a másik véglet az élettelen, könyvtárban gubbasztó lúzer.

máj. 29. 21:02
 60/77 anonim ***** válasza:
17%
#55 4-5-ös vagy mindenből? Figyelj, én sem adok ki sz*r munkát a kezemből. Te meg diák vagy, gyakorlatilag az a dolgod, hogy tanuljál. Az a minimum, hogy mindenből színötösnek kéne lenni. Az meg a szép munka, ha ezen felül valamiből még a tanórai kötelező dolgoknál is többet vállalsz szabadidődben. Ha az én gyerekem 4-esekkel jönne haza, én sem engedném el sehova.
máj. 29. 21:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!