A szüleim semmit nem engednek meg nekem, lelki támogatást sem kapok? (Több lent)
17/L. Végignézem ahogy az összes lány és fiú az osztályomban jól érzi magát, kimozdul a barátaival, mennek bulizni cigiznek isznak stb. Nekem ebből nem engednek meg semmit sem és mindig otthon rohadok, pedig ilyenkor kellene szerintem kipróbálnom mindent mert még fiatal vagyok, így megölik a tinikoromat és nem tudom kiélvezni a fiatalságomat. Mit tegyek? Lehet én gondolom ezt túl de ez rohadt idegesítő és én vagyok az osztályomban a nyomorék aki ilyeneket egyáltalán nem csinál, mégcsak ki sem próbálhatok semmit.
Mellesleg amikor valami problémám van (lelki bajok) akkor próbálnék beszélni velük, hogy segítsenek vagy legalább pszichológushoz járjak hátha segít, erre azzal jönnek rögtön hogy "jaj mert mi bajod lenne már, álljál le max az agyadba vannak gondok" (pedig őszintén szólva jól esne néha egy kis támogatás de ezt mivel nem kapom meg senkitől lehet az öngyilkossághoz fog vezetni, mert már nem bírom ezt az egészet, és legszívesebben véget vetnék mindennek)
7: "De nem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy nem tudtok egymással beszélni."
Erre azt tanácsolod, hogy kerülje őket és ne beszéljen velük XD fuck logic
Elég labilis vagy, ha ettől már az öngyin gondolkozol. Nem maradtál le sokról, csak egy tüdő és májrákról.
A kimozdulás ezt jelenti?
Ez a menő most, hogy isztok, cigiztek, drogoztok? B, 20 éves vagyok és amikor én jártam gimibe baromira nem ez volt. Akkor is voltak már hülyeségek, de attól senki nem volt nyomi, hogy nem szipuzott. Amúgy igen, cseszd el az életed, azt csinálsz vele amit akarsz. Anyádékat meg beállítod a rossz zsaruknak, mert nem hagynak belevinni a hülyeségbe.
#7 bolond vagy esküszöm. Nem elég hogy a kérdező is az, te még teszed alá a lovat, hogy ne beszéljen a szüleivel. Normális vagy amúgy? Egy ilyen gyereket őszintén nem is engednék el soha sehova, akinek a hiszti miatt az jár a fejébe, hogy véget akar vetni mindennek.
Ez egy baromság, hogy az irányítást nem akarják elveszíteni, szimplán csak féltik szerencsétlent. Téged is sajnállak, ha ilyen l*szarom szüleid voltak.
Szia.
Megértelek, hogy nehezedre esik azzal szembesülni, hogy míg a korodbeliek elmennek társaságba, bulizni, neked otthon kell maradnod.
Szerintem egy fiatal lánynak igenis szüksége van szórakozásra, kimozdulásra, iskolán kívüli szociális életre.
Mivel indokolják a szüleid ezt a szigórt? Féltenek? Vagy nem bíznak benned?
Jó, azt megértem, hogy nem szeretnék, hogy cigizzél, drogozzál. Melyik szülő szeretné? De abban nem látok semmi kivetnivalót, ha egy fiatal lány elmegy szórakozni a barátaival.
Említed, hogy lelki problémáid is vannak, amit nem tudsz megbeszélni velük. Esetleg egy barát, akinek kiöntheted a szíved? Vagy javaslom, keresd fel az iskola pszichológisát, s habindokoltnak látja, ő talán rá tudja venni a szüleidet, hogy heti legalább egyszer eljárj segítő szakemberhez.
Nekem sem engedték a szüleim, hogy igyak, cigizzek 17 éves koromban. Voltak olyan osztálytársaim akik felvágtak azzal, hogy cigiznek az óra végén vagy a buszmegállóban mikor vártuk az iskolabuszt.
Nekem is rossz érzés volt akkor és úgy éreztem, hogy lenéznek engem emiatt.
De hidd el a szüleid nem akarnak rosszat azzal, ha nem engedik meg neked a cigit, az italt.
A beszélgetés hiánya az más dolog, arra szükséged van és ha a szüleidtől nem kapod meg, kérj segítséget attól a tanárodtól aki szimpatikus, akibe a legjobban megbízol.
Fel a fejjel, majd alakul és hidd el, hogy jobb lesz minden.
Keresned kéne egy hobbit, ahol korodbeliekkel kiélhetnéd magad. Sport, tánc, salsa, néptánc...
Én salsázni ranultam egy ideig, maga az óra is egy buli volt, oda csak elengednének a szüleid.
Ismerkedni is tudnál.
Ha mondjuk rocker vagy, akkor nem tudok mit ajánlani, esetleg kobditerem, sport....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!