Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engednek semmit a...

Miért nem engednek semmit a szüleim?

Figyelt kérdés
a szüleim hívő emberek (elég brutálisan) és az ilyenek miatt elég sok mindent nem engednek meg. pl nem hordhatok olyan ruhákat, amilyeneket szeretnék ( semmi extra, csak nem azok a szokásos csillogós cuccok, hanem kicsit fiúsabbak, és szakadtabbak. de végülis, most élem a lázadó korszakom) nem hallgathatok akármilyen zenét, nem díszíthetem ki úgy a szobám, ahogy szeretném, mert az ,,túl vad".csak 1-2 poszter és egy pár rajz. a koponyás dolgok ki vannak zárva. ha valami eszembe jut pl a depresszióról ( nagyon érdekel a pszihológa) akkor rögtön rám szólnak, hogy ne gondolkodjak ilyen negatívan, és higyjek Istenben,majd ő megoldja a gondjaimat. szerintem nem lehet mindenhez ilyen pozitívan hozzá állni, mert nem álom világban élünk, és igenis vannak beteg emberek, amibe bele kell gondolni. Isten, meg nem oldja meg helyettem a problémát, max segít. hogy tudnám rávenni őket, hogy kicsit engedékenyebbek legyenek? és, hogy ne egy 8 évest lássanak bennem, de (anyám szavaival) ne is egy ,,vadbarmot"?

2017. nov. 15. 23:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálnak, ha nem azt teszed, amit ők mondanak?
2017. nov. 15. 23:27
 2/17 A kérdező kommentje:
anyám általában nagyon durván kiabál, ritkán pofoz meg, apa meg csak kiabálni szokott
2017. nov. 15. 23:29
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Akkor néha feszegesd kicsit a határokat. Különben nagyon a fejedre fognak nőni.
2017. nov. 15. 23:31
 4/17 anonim válasza:
6%
Hát, nem lehet könnyű az életed. De legalább (remélhetőleg) nem egy semmirevaló, elkényesztetett, buta agyhalott lesz belőled, mint manapság a sok fiatalból... Mondjuk az, hogy az Isten majd megoldja a gondjaidat... erre ne vegyél mérget.
2017. nov. 15. 23:32
 5/17 A kérdező kommentje:

2. köszi a tippet, de nem merem, mert ha anyán múlik kitesznek itthonról

3. igyekszem minél önállóbb lenni. sajna a barátaimat sem szeretik, ezért sokat kell azért harcolnom, hogy átjöhessenek. így inkább kicsit kések itthonról, de ilyenkor is mindig megy vita, hogy miért nem vagyok otthon, amikor előre szóltam és meg is engedték, hogy maradjak

2017. nov. 15. 23:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vallásúak a szüleid?
2017. nov. 15. 23:48
 7/17 A kérdező kommentje:
keresztények. azon belül hetednapi adventista
2017. nov. 15. 23:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát lázadsz vagy alkalmazkodsz :D
2017. nov. 15. 23:53
 9/17 A kérdező kommentje:
megpróbálom a lázadást. de ugye van az a szabály, hogy megszoksz vagy megszöksz... csak náluk a megszöksz opció nem létezik :D
2017. nov. 15. 23:56
 10/17 Captain Logic ***** válasza:
77%
Hány éves vagy?
2017. nov. 16. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!