Gáz hogy már 12 éves vagyok és a szüleim nem engednek ki a barátaimmal a faluba?
Először is: *menjek-e.
Másodszor, szerintem hagyd. Még fiatal vagy, és egyáltalán nem ciki, hogy tizenkét éves létedre nem engednek el a szüleid. Egyébként nagyon függ attól is a dolog, hogy hova mentek a barátaiddal, például bulizni eszed ágába se legyen, szüleidet akkor megértem. De ha csak kicsit mászkálni a barátokkal a faluban olyan egy-két órára, szerintem azt megengedhetnék. Beszélj velük erről, mondd el a panaszodat és próbáljatok dűlőre jutni, ha meg nagyon nem engednek, akkor ott a skype. :D
Már 12 éves vagyok.
De viccesek az ilyen kijelentések :D
Délutánokra egy kis kiruccanást lehetne engedni, de esti mászkálás, buli esetleg 3 év múlva mikor MÁR 15éves vagy
Már 12 éves vagy?
Nekem van régebbi pattanásom!:D :D :D
Ha ez megnyugtat téged, mi sem engedjük a 12 éves gyereket bandában csavarogni, sötétben, este.
Jöhetnek a barátai, van külön szobája, ennyi legyen még elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!