Miért nem engednek netezni? Mit tegyek? Anyuék sosem engednek internetezni, maximum 10 percet, de többet nem és nem értik meg, hogy csak így tudok beszélni a barátaimmal, stb. pedig normálisan tanulok így nem értem. Mit tegyek? L/17
17 évesen azért már nem kellene ez a fene nagy szigor. Anyudék is lehetnének engedékenyebbek, te is állhatnál erősebb lábon.
Mindettől függetlenül azért megdöbbentő, amikor a mai fiatalok a kapcsolattartás eszközének használják az Internetet. Valamilyen szinten persze igaz, de a falat kaparom amikor a rokon gyerekek a szomszéd gyerekkel chatelnek.
Szia!
Nálunk a net-korlátozás egy óra. Persze kivételt képez, ha a net a házifeladat elkészítéséhez kell, akkor az plusz idő.
Nem tudnék mit kezdeni egy ilyen korlátozással, hiszen mindenki ezer helyen regisztrálva van, nézelődik, dumál a haverjaival.
Én ennyi idősen annyit neteztem, amennyit akartam.
Csórikám, szar lehet neked.
Informatika óra...talán azért netezik szerencsétlen :)
Ha ilyen szüleim lettek volna hamar mentem volna el otthonról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!