Miért nem engednek semmit a szüleim?
Az a kérdés, hogy hány éves vagy. Nyilván nem 8 és nem is 18 még. Valószínűleg kamasz vagy, és ez a legproblémásabb időszak, mert te már önálló személyiség kezdesz lenni, a szüleid meg még kisgyerekként kezelnek.
Két utat látok:
1) Amennyibben kellően értelmesek, le lehet velük ülni beszélni és elmagyarázni, hogy már nem vagy gyerek.
2) Ahogy páran javasoltak, lázadsz, feszegeted a határokat, ezze tágítod őket, az esetleges büntiket meg kibírod.
+1: Csendben tűrsz 18 éves korodig, aztán lelépsz amint lehet és szabad életet élsz, ahogy neked tetszik.
Hát nem tudom, amikor megakarnak ütni, vagy ilyesmi, én a helyedben odavágnám hogy "Isten látja ezt" vagy hogy "Isten mit szólna ehhez a viselkedésedhez?"
:D
Sajnos a szüleid nem túl keresztényi módon viselkednek. Kedves kommentelők, kérlek, ne az ilyen fanatikus szektások alapján íteljétek meg a kereszténységet, mert a kereszténység nagyon nem ez.
Kérdező, én javaslom neked, hogy ülj le velük beszélgetni, és szeretettel, tisztelettel mondd meg nekik a problémáidat, próbáljátok megbeszélni. Nem javaslom a csendben tűrést 18 éves korodig, mert addig tönkre fogsz menni, de a lázadást sem, mert akkor is rosszul jársz.
Hát "kislány".
Ez van, vagy megszokod, amíg 18 nem leszel, vagy elmész pl. egy barátnődhöz és elkezdesz diákmunkázni. Aztán egyetem és munka. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!