Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem engednek kibonta...

A szüleim nem engednek kibontakozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha a neten látok valamit, h modelleket keresnek, vagy válogatás van, ezek általában más városokban vannak, és apuék szinte sose engednek el. Mert messze van, mert nem jó, mert nem igaz, mert mi, az Erdélyből jött parasztok gyávák vagyunk, félünk, meg nyomorultak vagyunk és azok is akarunk maradni.

A szüleim tudják, hogy színész szeretnék lenni, a tvben dolgozni, dráma tagozatra is fogok járni egy hó múlva, de mégse értenekek meg... :(

2017. aug. 1. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy? Milyen oldalakon keresel?
2017. aug. 1. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát mert sok modelles hirdetés tényleg egy nagy átverés :D
2017. aug. 1. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak féltenek. Tudod, a showbiznisz nem csak a csupa csillogásból és sikerből áll, amit a tévében látsz, nagyon kemény világ, nem is gondolnád, hányan nyúlnak az alkoholhoz vagy a drogokhoz. Szóval teljesen jogos a szüleid féltése, várj még pár évet, amikor már önállóbb leszel, ha akkor is ezt akarod, akkor a szüleidnek el kell fogadniuk.
2017. aug. 1. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazuk van.

Féltenek. Ne hidd, hogy a modell munka olyan egyszerű...Mindig formában kell maradnod, csak a tökéleteset fogadják el, zsarolhatnak (főleg fiatal lányként), és ha van rajtad egy pici hiba, már azért is kaphatsz nagyon csúnya beszólásokat. Kislányként meg nem hiszem, hogy ezeket fel tudnád dolgozni normálisan.

Örülj, hogy elengedtek a dráma suliba, úgyhogy szeptembertől foglalkozz azzal, érj el minél jobb eredményeket, végezd el az iskolát!

21/L

2017. aug. 1. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se engednélek elmenni modellnek. Az a szakma hosszú távon teljesen tönkre teszi az embert. Csúnyán hangzik, de végső soron ott árut csinálnak belőled. Ami ott folyik, az előbb-utóbb mentális zavarokhoz vezet. Teljesen jogos hogy féltenek ettől.
2017. aug. 1. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én se engednélek. Már attól is égnek állna a hajam, hogy színész akarsz lenni, de a pályaválasztásodat tudomásul venném.

A modellvilág bedarálja az embereket. Húspiac, plasztikai sebész szabja át mellüket, orrukat, arcukat, hogy "megfelelőek" legyenek. Utána meg sok-sok befolyásos öreg fickót kell lepippantaniuk, hogy sikeresek legyenek.

Mit gondolsz, Dobó Kata miért járt egy ideig Andy Vajnával? És Palácsik Tímea? Mit gondolsz, épeszű nő vonzódhat ahhoz a pocokképű öregemberhez?

2017. aug. 1. 13:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem, a szüleim nem tudják, hogy milyen a modellek világa, azt sem tudják mi jelent ez a szó, egyszerűen csak nem akarják h próbálkozzak, meg unják h egyáltalán elvigyenek
2017. aug. 1. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem vagy modell, honnan tudod milyen a modellek világa.

Egyik barátnőm modellkedik. Tavasszal Portugáliában volt kint, most Amszterdamban.

Hatalmas szerencséje volt, hogy kifogott egy ilyet. De 100 helyen biztos próbálkozott, mire egy ilyen összejött neki.

És kész csoda, hogy ez előzőekből nem lett baja (kituggya-mi-folyik-ma-a-világon)

2017. aug. 1. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik évfolyamtársam modell. Az előírt diétája egy vagyon, ráadásul el is ájult egyszer a suliban emiatt.

A modellkedés nem könnyű dolog. :\ Ráadásul tényleg sok helyen csak átvernek. Nem tudom hány éves vagy, de kifejezetten fiatalnak tűnsz. Szerintem várj vele és tájékozódj többet erről.

2017. aug. 1. 16:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért te tudod? Pl hogy mit kell szpnod - szo szerint -, hogy bekerülj?

Ha meg jobb szerződést akarsz, akkor dugnod kell érte, stb. Én sem engednélek, naiv kislány vagy.

Plusz anirrexia, bulimia, stb.

2017. aug. 1. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!