Ez így mennyire jogos szüleimtől, hogy nem engednek el?
Holnap este mennénk a barátommal (18/f) akivel fél éve vagyunk együtt az egyik haverjához és még rajta kívül ott lenne még 2 közös haverjuk. Szüleim pedig nem engedik meg, mivel szerintük messze van (valójában 10 percre a várostól, ahol lakunk).
Már többször is megbeszéltem velük és mindig az lett a vége, hogy messze van és ne este menjünk. Egyébként ezt az estét úgy kell érteni, hogy este 6kor megyünk és kb 3-4 órát maradunk, nem pedig arról van szó, hogy egész éjjel ott leszünk.
(17/l)
Egyáltalán hova mennétek?
10 percre a várostól annyi hely van.
Végső soron az nem segít rajtad, hogy az itt válaszolók többsége elengedne, ha a szüleid nem. Peched van. Olyan szüleid vannak, akik nem engednek el. Még egy kicsit várnod kell és utána jöhet az " elmúltam 18, oda megyek, ahova akarok" korszak.
Nem értem a szüleidet.
A kérdésedre válaszolva, nem jogos.
Én 17 évesen ennél sokkal messzebb utaztam, és nem több napra, barátokkal. Anyum elengedett.
És ha ott vagy éjjel, akkor mi van? 17 éves vagy, nem 15. Nyilván nem szűz.
35N
"És nem több napra"
De, TÖBB napra... sorry
Ismered a 3 másik fiút?
Milyen alkalomból lesz a buli és miért csak te leszel ott lány?
Ha sokszor ez a szitu, akkor egy ido utan ugyis az lesz, hogy megunod es eroszakkal, de valahogy ugyis el mesz.
Ezt valahogy tudatositsd anyudban es maris el fog gondolkodni rajta, hogy valoban jo e, hogy nem akar el engedni.
Jobb, ha bekesseggel enged el, minthogy ne engedjen es nagy veszekedessel menj el kb.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!