Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez így mennyire jogos szüleimt...

Ez így mennyire jogos szüleimtől, hogy nem engednek el?

Figyelt kérdés

Holnap este mennénk a barátommal (18/f) akivel fél éve vagyunk együtt az egyik haverjához és még rajta kívül ott lenne még 2 közös haverjuk. Szüleim pedig nem engedik meg, mivel szerintük messze van (valójában 10 percre a várostól, ahol lakunk).

Már többször is megbeszéltem velük és mindig az lett a vége, hogy messze van és ne este menjünk. Egyébként ezt az estét úgy kell érteni, hogy este 6kor megyünk és kb 3-4 órát maradunk, nem pedig arról van szó, hogy egész éjjel ott leszünk.

(17/l)

2017. jún. 9. 22:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem értek egyet a szüleiddel, én el engednélek.
2017. jún. 9. 22:57
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Mivel nem ismerem a barátaidat- a szüleiddel ellentétben- nem tudom jogos-e hogy nem engednek el..
2017. jún. 9. 23:03
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Édesanya vagyok én elengednélek ,de nem este hanem hétvégén mondjuk nappal ,aztán ha látom megbízhatóak akkor lehetne szó estéről is ,de nem rendszeresen.
2017. jún. 9. 23:09
 4/21 CFB ***** válasza:
62%
Ha 3 fiúval lennél egy helyen egyedül, mint lány, ha anyuka lennék, nem szívesen, de elengednélek (ha jól sejtem a szüleid nem ismerik a másik két srácot).
2017. jún. 9. 23:30
 5/21 anonim ***** válasza:
29%

Egyáltalán hova mennétek?

10 percre a várostól annyi hely van.

Végső soron az nem segít rajtad, hogy az itt válaszolók többsége elengedne, ha a szüleid nem. Peched van. Olyan szüleid vannak, akik nem engednek el. Még egy kicsit várnod kell és utána jöhet az " elmúltam 18, oda megyek, ahova akarok" korszak.

2017. jún. 10. 00:28
 6/21 anonim ***** válasza:
44%
Szuleim dontesetol fuggetlenul, en elgondolkodnek azon, hogy a fel eve baratom vajon miert akar engem elvinni valahova, a varoson kivulre, ahol harom masik srac is lesz - tehat negy fiu osszesen - de a masik harom fiu meg veletlenul sem hozza az o baratnoiket. Miert fontos neki az a "buli" ahol en leszek az egyetlen lany...????????????
2017. jún. 10. 01:13
 7/21 anonim ***** válasza:
42%

Nem értem a szüleidet.

A kérdésedre válaszolva, nem jogos.

Én 17 évesen ennél sokkal messzebb utaztam, és nem több napra, barátokkal. Anyum elengedett.

És ha ott vagy éjjel, akkor mi van? 17 éves vagy, nem 15. Nyilván nem szűz.

35N

2017. jún. 10. 01:47
 8/21 anonim ***** válasza:
52%

"És nem több napra"

De, TÖBB napra... sorry

2017. jún. 10. 01:48
 9/21 anonim ***** válasza:
83%

Ismered a 3 másik fiút?

Milyen alkalomból lesz a buli és miért csak te leszel ott lány?

2017. jún. 10. 01:48
 10/21 anonim ***** válasza:
56%

Ha sokszor ez a szitu, akkor egy ido utan ugyis az lesz, hogy megunod es eroszakkal, de valahogy ugyis el mesz.

Ezt valahogy tudatositsd anyudban es maris el fog gondolkodni rajta, hogy valoban jo e, hogy nem akar el engedni.

Jobb, ha bekesseggel enged el, minthogy ne engedjen es nagy veszekedessel menj el kb.

20/L

2017. jún. 10. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!