A szüleim semmit nem engednek meg nekem, lelki támogatást sem kapok? (Több lent)
17/L. Végignézem ahogy az összes lány és fiú az osztályomban jól érzi magát, kimozdul a barátaival, mennek bulizni cigiznek isznak stb. Nekem ebből nem engednek meg semmit sem és mindig otthon rohadok, pedig ilyenkor kellene szerintem kipróbálnom mindent mert még fiatal vagyok, így megölik a tinikoromat és nem tudom kiélvezni a fiatalságomat. Mit tegyek? Lehet én gondolom ezt túl de ez rohadt idegesítő és én vagyok az osztályomban a nyomorék aki ilyeneket egyáltalán nem csinál, mégcsak ki sem próbálhatok semmit.
Mellesleg amikor valami problémám van (lelki bajok) akkor próbálnék beszélni velük, hogy segítsenek vagy legalább pszichológushoz járjak hátha segít, erre azzal jönnek rögtön hogy "jaj mert mi bajod lenne már, álljál le max az agyadba vannak gondok" (pedig őszintén szólva jól esne néha egy kis támogatás de ezt mivel nem kapom meg senkitől lehet az öngyilkossághoz fog vezetni, mert már nem bírom ezt az egészet, és legszívesebben véget vetnék mindennek)
30, tipik magyar.
Észrevettük. De ne menjen addig, amíg ennyire megbízhatatlan. Mert neki a buli a pia meg a cigi egyelőre.
mennek bulizni cigiznek isznak - elég gáz, de az még gázabb, hogy szerinted is ez a buli meg "kiélés", szórakozás.
Én sem engedném, hogy a 17 éves gyerekem piálgasson meg esetleg ismeretlen pasikkal feküdjön össze, mert a barinők is ezt csinálják. Hogyne.
30-as, igen, mivel a gyerek leírta, hogy a bulizás az náluk a pia cigi, esetleg szex.
Pontosan, még szép, hogy nem engedik el. Egy 17 éves gyereknek semmi keresnivalója olyan buliban, ahol iszik (mértékkel? Haha, nem valószínű), meg bagózás megy.
1 év múlva azt csinálsz amit akarsz,persze ha van rá pénzed.
Az azért nem nagy idő...
Addigra meg hátha rájössz, hogy a cigi meg a pia semmire sem való.
Én dohányzom, hidd el nagyon sokba kerül, büdös, és káros is.
Elbaxta a fogamat is.
Nagyon nehéz megálni, hogy ne gyűjtsük rá. Inni nem iszom 1-2 buli alkalmával rájöttem, hogy semmi menő nincs abban ha a bokorban hányok vagy a haverok húznak haza.
Keress értelmesebb barátokat.
Nézz szét 1-2 faluban mire jutott aki csak az alkohol ak él.
De Pesten is van elég csöves...
A szüleitől ne távolodj el sokat fognak még segíteni az életedben.
Ilyen korban természetes a kíváncsiság igen a szex felé is. Viszont csak óvatosan.
Én is szexeltem már bőven ebben a korban de nem ez volt a fénypontja az életemnek. Inkább a házasságom ami most van 15 évvel később..
Hidd el nem maradsz le semmiről, előtted az élet még. Beszélgess a szüleiddel, ha megbíznak benned engedékenyebbek lesznek.
17 éves lányként nem csak neked, hanem az osztalytarsaknak is a tanulás kellend, hogy legyen a prioritás!
Előrehozott érettségik,
nyelvvizsga?
Valami gyűjtőbe jársz, igénytelen családok, jövőkép nélküli kölykei közé?
Nem.a bulizás a gond, azt is kell, de miért alapértelmezett ott a cigi meg a pia?
Ami a legfontosabb, azazva lelki részet illeti, beszélj az ofővel, ha megbízol benne, vagy az iskola pszichológussal.
Te meg komolyan mondom nem bírsz értelmesen írni. A lelki problémáid miből adódnak, kislány? Abból, hogy ezen nyavalyogsz. Keress akkor fel egy pszichológust aki kezel, itt több értelmes ember is leírta mit tanácsol. Azért oktat ki mindenki, mivel alapból hülyeséget akarsz csinálni, szerinted a szüleid viccből basz*gatnak?
De azt csinálsz az életeddel amit akarsz. Ha nagyon veterán lennél, a szüleid véleményére magasrol tojnal, nem ide irkalnal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!