Az baj, ha a hét éves lányom egyáltalán nem szégyenlős előttem? Hány éves korig normális ez? Nálatok hogy van, hogy volt?
Még egyszer: ki állította, hogy azonos vagy a kérdezővel?
Mi az, hogy nem dönthetem el? Ki tiltja meg nekem? Lehetőségem van rá, meg is tettem, mert megtehettem, tehát nem igaz, hogy nem tehetem meg. Ja, és senki nem tudja bizonyítani, hogy egy valós usernevet vagy hogy egy valós üzenet szövegét raktam ki. Egyes egyedül a küldő tudhatja, de ő ugye lapít, mert rosszban sántikál.
Olvasd vissza a kommenteket.
Jaj persze, te megtehetted. Csodálom hogy beférsz a gyakorira amekkora arcod van drága barátom. Te megtehetted, mert megtetted mert eldöntötted. Ki vagy te, az Úristen? Mert nagyon úgy beszélsz
22-es válasz ma 10.24:
"De persze ha neked nincs jobb dolgod mint itt élvezkedni azon hogy pedofilnak állíts be olyat aki nem az, csak tessék, én nem állok az utadba"
Ezzel egy bibi van.
Hogy az a privát-üzenet-író (aki nyilván veled azonos) nagy valószínűséggel pedofil. Mint ahogy a más válaszokban emlegetett más nicknevek mögött megbújó személyek is.
36
Nézd, bármit is mondasz, egy biztos: én nem írtam neked privát üzenetet. Ha szeretnéd, írj rám és győződj meg róla a saját szemeddel. Annak talán még hiszel, bár kétlem. Még egyszer: NEM VAGYOK AZONOS A KÉRDEZŐVEL
37
Akkor szerinted mire találták ki a Privát üzenet funkciót? Ja persze, mindjárt az jön, hogy te sosem privátozol.
"Akkor szerinted mire találták ki a Privát üzenet funkciót? Ja persze, mindjárt az jön, hogy te sosem privátozol."
Nem nekem írtad, de én azt mondom privátban, amit nyilvánosan is mondanék, szóval nem érdekel, ha megosztják. Alapból nem szoktam kezdeményezni privit, csak válaszolni rá.
Másrészt én is mindig nyilvánosságra hozom azt, aki privátban gusztustalankodik. Viselkedjen rendesen, és nem kell fosnia.
A szuloi hazban nem volt zar a furdoszoba ajtajan, igy anyam kopogas nelkul berontott. Majd megjegyzeseket tett a testemre, miert borotvalom, most hiztam, most nem, tangabugyi igy ugy. Bejott, mert “o szult, miert ne lathatna meztelenul”.. Na mondjuk azert nem, mert az en testem, es attol, mert o szult, kulon ember vagyok, kulon szemelyiseggel, es van jogom a meztelen testemet annak mutogatni, akinek en akarom. Neki nem akartam.
Most terhes vagyok, meg sem kerdezi, hogy megsimogathatja e a hasamat, a multkor mar elloktem a kezet, akkor is jott ezzel az “en szultelek” dumaval. Nos, ettol meg nem vagyok a tulajdona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!