Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az baj, ha a hét éves lányom...

Az baj, ha a hét éves lányom egyáltalán nem szégyenlős előttem? Hány éves korig normális ez? Nálatok hogy van, hogy volt?

Figyelt kérdés

máj. 6. 07:57
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
6%

Még egyszer: ki állította, hogy azonos vagy a kérdezővel?

Mi az, hogy nem dönthetem el? Ki tiltja meg nekem? Lehetőségem van rá, meg is tettem, mert megtehettem, tehát nem igaz, hogy nem tehetem meg. Ja, és senki nem tudja bizonyítani, hogy egy valós usernevet vagy hogy egy valós üzenet szövegét raktam ki. Egyes egyedül a küldő tudhatja, de ő ugye lapít, mert rosszban sántikál.

máj. 6. 14:15
 32/54 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd vissza a kommenteket.

Jaj persze, te megtehetted. Csodálom hogy beférsz a gyakorira amekkora arcod van drága barátom. Te megtehetted, mert megtetted mert eldöntötted. Ki vagy te, az Úristen? Mert nagyon úgy beszélsz

máj. 6. 14:20
 33/54 anonim ***** válasza:
84%
Azt imádom a legjobban, hogy még a moderátoroknak is meg akarjátok magyarázni, hogy melyik kérdést meg melyik felhasználót kellene törölni.
máj. 6. 14:21
 34/54 anonim ***** válasza:
29%

22-es válasz ma 10.24:

"De persze ha neked nincs jobb dolgod mint itt élvezkedni azon hogy pedofilnak állíts be olyat aki nem az, csak tessék, én nem állok az utadba"

Ezzel egy bibi van.

Hogy az a privát-üzenet-író (aki nyilván veled azonos) nagy valószínűséggel pedofil. Mint ahogy a más válaszokban emlegetett más nicknevek mögött megbújó személyek is.

máj. 6. 16:25
 35/54 anonim ***** válasza:
94%
Ha az ilyen kérdések alatt privátozók nem lennének pedofilok, akkor: nem bújnának anonimitás és konstruált adatvédelmi aggályok mögé, nem hisztiznének a nicknevük nyilvánosságra hozása miatt, nem rettegnének attól, hogy kikerül a privát üzenetük, és egyáltalán: nem privátoznának, hanem megkérdeznék nyilvánosan.
máj. 6. 16:29
 36/54 anonim ***** válasza:
9%

36

Nézd, bármit is mondasz, egy biztos: én nem írtam neked privát üzenetet. Ha szeretnéd, írj rám és győződj meg róla a saját szemeddel. Annak talán még hiszel, bár kétlem. Még egyszer: NEM VAGYOK AZONOS A KÉRDEZŐVEL

37

Akkor szerinted mire találták ki a Privát üzenet funkciót? Ja persze, mindjárt az jön, hogy te sosem privátozol.

máj. 6. 16:45
 37/54 anonim ***** válasza:
89%
A szégyenlőst azt így nekünk a családban folyton mondták a leginkább nagypofájúak hogy "Mi van széégyelllőős vagy? Én meg azon imádkoztam bárcsak ők is szégenlősek lennének nem tolnák a szemem elé a ronda látványukat meg nem nyitogatnának be a fürdőbe.
máj. 6. 16:55
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor szerinted mire találták ki a Privát üzenet funkciót? Ja persze, mindjárt az jön, hogy te sosem privátozol."

Nem nekem írtad, de én azt mondom privátban, amit nyilvánosan is mondanék, szóval nem érdekel, ha megosztják. Alapból nem szoktam kezdeményezni privit, csak válaszolni rá.

Másrészt én is mindig nyilvánosságra hozom azt, aki privátban gusztustalankodik. Viselkedjen rendesen, és nem kell fosnia.

máj. 6. 18:56
 39/54 anonim ***** válasza:
72%
Milyen pedo kérdés ez!?😡
máj. 6. 19:39
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

A szuloi hazban nem volt zar a furdoszoba ajtajan, igy anyam kopogas nelkul berontott. Majd megjegyzeseket tett a testemre, miert borotvalom, most hiztam, most nem, tangabugyi igy ugy. Bejott, mert “o szult, miert ne lathatna meztelenul”.. Na mondjuk azert nem, mert az en testem, es attol, mert o szult, kulon ember vagyok, kulon szemelyiseggel, es van jogom a meztelen testemet annak mutogatni, akinek en akarom. Neki nem akartam.

Most terhes vagyok, meg sem kerdezi, hogy megsimogathatja e a hasamat, a multkor mar elloktem a kezet, akkor is jott ezzel az “en szultelek” dumaval. Nos, ettol meg nem vagyok a tulajdona.

máj. 6. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!