Az baj, ha a hét éves lányom egyáltalán nem szégyenlős előttem? Hány éves korig normális ez? Nálatok hogy van, hogy volt?
Figyelt kérdés
máj. 6. 07:57
11/54 anonim válasza:
11-es, csak nem "nahatka" felhasználónévvel kaptál privát üzenetet????
Nem lepődnék meg. Az ilyet nemhogy ki kéne tiltani, de a rendőrségnek is el kéne beszélgetnie vele. Mielőtt megteszi egy kislánnyal azt, amin jár az esze...
12/54 anonim válasza:
#10: És? Az nem tilos, csak a transzneműség.
13/54 anonim válasza:
No, akkor őt is felvettem a feketelistámra. :-)
14/54 anonim válasza:
12
Az a rossz hírem van, hogy a rendőrség csak bűncselekményekkel foglalkozik. Márpedig sajnos, vagy nem, pedó kérdéseket kiírni enm bűncselekmény. Ez van ezt kell szeretni
Egyébként én nem látok semmi gyanúsat a kérdésben, de persrze itt mindig, minden kérdésnél van legalább egy, aki vagy politikai, vagy szexuális szempontból beleköt a kérdezőbe, megszoktam már
15/54 A kérdező kommentje:
Igen, elég szomorú hogyha valaki nem tetszik, arra rögtön rámondják ezen az oldalon hogy pedofil, fideszes, ellenzéki, stb. Mint régen volt a gazember, semmirekellő meg hasonlók, amiért párbajra hívhatta ki a megsértett fél a másikat, ma ugyanezek a szitokszavak a pedofil, fideszpárti, baloldlali meg hasonlók, sajnos
máj. 6. 10:02
16/54 anonim válasza:
Talán azért jut eszükbe mert normális ember nem kérdezne ilyeneket még anonim platformon sem, hanem inkább valamit tenne ez ellen.
17/54 A kérdező kommentje:
17
Az előbb még azt írtátok, pont az a baj hogy tenni akarok, és hogy nem is értitek miért kezelem ezt bajként mikor ez teljesen normális. Döntsétek már el...
máj. 6. 10:04
18/54 anonim válasza:
Bízik benned és csak 7 éves. Miért lenne szégyenlős? Gondolom majd ahogy kamaszodik jobban bezár, de még túl kicsi hozzá.
19/54 anonim válasza:
Akkor megfogalmazom úgy hogy te is értsd: más felhasználó nicknevét nem írjuk ki kommentbe. Megint más amikor te engedélyezed hogy a te neved látszon a kommentjeidnél. Vagy ha tévedek, mutass nekem még egy kommentet ennél a kérdésnél, amiben egy másik user nicknevét kiírták. Én nem láttam
20/54 anonim válasza:
De persze ha neked nincs jobb dolgod mint itt élvezkedni azon hogy pedofilnak állíts be olyat aki nem az, csak tessék, én nem állok az utadba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!