Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az baj, ha a hét éves lányom...

Az baj, ha a hét éves lányom egyáltalán nem szégyenlős előttem? Hány éves korig normális ez? Nálatok hogy van, hogy volt?

Figyelt kérdés

máj. 6. 07:57
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
63%

Például a 12-es. Az nem zavart.

Egyetlen oka lehet, amiért az Iza22 usernevet tartalmazó kommentet töröltetted, mégpedig az, hogy te vagy Iza22 ÉS vaj van a fejeden.

máj. 6. 10:28
 22/54 anonim ***** válasza:
0%

25

Igen igen, a föld pedig lapos mi? Ufók pedig igenis léteznek ugye? Attól én még nem vagyok azonos a kérdezővel. Na hagyjuk. Azt gondolsz amit akarsz, de fogadjunk, arccal te sem lennél ilyen nagy legény.

máj. 6. 10:31
 23/54 Anonimus75 válasza:
100%
Szerintem sem gond még ilyen idős korban keresztlányom sem az előttem sem
máj. 6. 10:36
 24/54 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyáltalán nem gond, sőt, szerintem családon belül nincs ok szégyenlősnek lenni. Ha vadidegenek előtt is mászkál egy szál punciban (amit amúgy kétlek így leírás alapján) akkor azt esetleg lehet neki mondani hogy meztelenül otthon szokás lenni meg nudista strandon, máshol nem.
máj. 6. 10:51
 25/54 anonim ***** válasza:
20%
#26 ki állította, hogy azonos vagy a kérdezővel? Nem tudod bizonyítani, hogy azonos vagy a kérdezővel, és azt sem, hogy nem. Azt sem tudod bizonyítani, hogy te vagy Iza22, és azt sem, hogy nem. De az Iza22 user privátja igen pedogyanús, a te reakciód pedig arra, hogy ezt a tényt nyilvánosságra hoztam, szintén igen gyanús. Szerintem egyébként te nem Iza22 vagy, hane Jenő58.
máj. 6. 11:05
 26/54 Kései Sirató ***** válasza:
90%

Az, hogy valami nem szégyellős, az nem baj.

Viszont erről kérdést kiírni, na az több, mint gyanús.

máj. 6. 11:11
 27/54 anonim ***** válasza:
60%
#23 miért "nem írjuk ki" más felhasználó nicknevét kommentbe? Ki az a "mi"? Lehet, hogy TI nem írjátok ki, de MI kiírjuk. Mi akadályoz meg benne? Idemásolhatnám a privát üzeneted szövegét is. Személyes adat? NEM. A nicked nem személy, hanem az álarc, amit viselsz. A személyed nem beazonosítható, sem nicknévvel, sem a privát szövegéből, sem anélkül. De az a tény, hogy anonim szeretnél maradni, olyan szinten, hogy még a nickneved nyilvánosságra hozását sem viseled el, hogy látható legyen, ki mindenkinek írogatsz gyanús dolgokat, eléggé beszédes.
máj. 6. 11:22
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Téged zavar?

Mert őt nem zavarja.

Fogaddel,elmullik és felnőtt lesz.

máj. 6. 12:50
 29/54 anonim ***** válasza:
0%
Nem személyes adat, de ha a felhasználó nem járult hozzá hogy látszon a kérdésénél a neve, akkor te nem döntheted el helyette hogy kirakod a nevét. És nem, a privát üzeneteit sem másolhatod ide, azért hívják Privátnak. És még mindig nem vagyok azonos a kérdezővel, bármennyire is szeretnéd ezt elhitetni magaddal meg másokkal. Sajnálom :(
máj. 6. 14:11
 30/54 anonim ***** válasza:
9%
És nyilván a moderátorok sem törölték volna a legelső kommentedet, ha nem így gondolnák ők is. Bár ahogy most állunk, lehet hamarosan az egész kérdést törlik, ha megúnják ezt a meddő vitát.
máj. 6. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!