Vannak még egyáltalán normális szülők?
Ahogy olvasom a gyiket, fel kell tennem a kérdést: léteznek még egyáltalán normális szülők, akik szeretik a gyereküket, és normálisan, szeretettel bánnak velük?
Oké, értem, hogy ide azok írnak főleg, akiknek problémájuk van, mert akinek nincs, az minek írjon. De a környezetemben dettó ugyanezt látom, és teljesen mindegy, hogy szegény csóró tanulatlan, vagy gazdag elit diplomás emberekről/családról van szó. Minden szülő teljesen idióta, ki így, ki úgy. Van aki veri a gyereket, van aki otthagyja és le sem szarja, más folyamatosan vegzálja, érzelmileg zsarolja, vagy esetleg csak simán alkesz és a gyerek amiatt szenved, a kínálat gyakorlatilag kimeríthetetlen. Létezik még egyáltalán normális szülő a világon?
Én normális szülőnek erzem magam !
Ez nem jelenti azt, hogy tökéletes lennék, de támogatom amiben csak tudom a gyerekemet !
És szerintem vagyunk jópáran még akik normalisak !
Szóval Jelen 👋
Vannak.
De általában nem azok írnak itt kérdéseket, akiknek nincs semmi problémájuk magukkal, a szüleikkel vagy a párjukkal. Ezért tűnik úgy, hogy csak a baj van.
Szerintem vannak, de ahhoz viszonylag kis korkülönbségnek kell lennie a gyerek és a szülő közt. Ezt úgy értem, hogy a 20-as évei elején/közepén érdemes szülnie az illetőnek.
Nálunk is rengeteg konfliktus van sajnos, mert a szüleim kis híján a nagyszüleim is lehetnének. Olyan igazi baráti kapcsolat ilyenkor eleve nem tud kialakulni (szerintem).
"Szerintem vannak, de ahhoz viszonylag kis korkülönbségnek kell lennie a gyerek és a szülő közt."
Én pont, fordítva vettem észre. A 30 éven felül lévő szülők nevelik rendesen a gyereküket. Megvan már hozzá az anyagi,háttér (lakás, kocsi, karrier), ugyanakkor a legtöbb ember ekkorra már kitombolja magát, és komolyabb, felelősségteljesebb lesz. Ettől még ugyanúgy bulizhatnak, játszhatnak, szórakozhatnak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!