Normális, ha a szülők ilyen szörnyűségeket feltételeznek a gyerekükről?
Apukám nem akart elengedni anno 15 évesen elengedni a gimnazista iskolabálra (tartott komoly 22.00-ig), ahol volt tanári felügyelet is, illetve a szülők is jöhettek felügyelni önkéntes alapon, mert szerinte az egész időt (18-22.00) a mosdóban tölteném random alakokkal, és csak az nem b*szna meg (sajnos ezt most szó szerint idézem), aki nem akar.
Ugyanígy nem mehettem ki barátnőkkel még csak napközben se, mert ugyanez várt volna rám, csak nem a mosdóban, hanem a bokrokban.
19 éves koromig szűz voltam, akkor volt először komoly kapcsolatom, és el is költöztem otthonról. Azóta is a párommal vagyok.
15 évesen a kutya nem fordult utánam, nem érdekeltem senkit, (meg engem se érdekeltek a fiúk), így ha valakivel a mosdóban akartam volna csinálni valamit, azt nekem kellett volna bevonszolni és megerőszakolni.
Ugyanígy már 12-13 évesen megkaptam, hogy úgyis a testemből fogok élni, ezt előre látni már ilyen korban (nem így lett, diplomám lesz).
Mi visz rá értelmes felnőtteket ilyen megállapításokra?
(Tudom, hogy "nem normális", csak így tudtam kiírni érthetően)
Az viszi rá az ilyen felnötteket, hogy ő ilyen beállitottságú.
Tehát fiatal korába ő ezt csinálta.
Gondolta te is ilyen vagy.
Ennyi, nemm kell tulragozmi es rágodni rajta.
Én pont az ellenkezője vagyok/voltam és a lányomat nagyon lazán fogtam.
Meg is lett az eredménye.
Az apudnak van egy kis beütõdése.Nem lehet,hogy azt szerette volna,hogy igy éljél?
Utolsó válaszoló és mi lett az eredménye,hogy lazán fogtad a lányodat?
Ez tipikusan az a felnőtt, akinek az érzelmi-értelmi intelligenciája megragadt egy nagyon alacsony szinten és gyakorlatilag alkalmatlan arra, hogy gyereket neveljen. Az ilyennek legtöbbször csak azért lesz gyereke, mert szeret b..szni.
Én apám alkoholista volt. Neki is megvolt a véleménye, hogy a nő csak b..szásra való, meg lánygyereket csak az "csinál" aki gyenge, az igazi férfi mint ő csak fiú gyereket n"csinál".
Férfiként folyamatosan megkaptam, hogy egy senkiházi szar vagyok, akiből soha semmi nem lesz. Nem lesz házam, nem fogok dolgozni, nem, viszem semmire. Nm voltam jól kinéző gyerek, gyenge is voltam, visszahúzódó, nem az a "férfi" aki méltó az ő "utódának".
Ahhoz képest felnőttként egészen jól megvagyok. Vannak barátaim, hobbim, elég jó fizetésem, dolgozom, kitartó vagyok, van céges autóm, megtakarításom. Idővel lakásom is lesz. Sajnos ismerkedés és kapcsolatok szempontjából én is nulla vagyok.
Jaj 16 évesem én is megkaptam, hoyg mekkora ch...rva vagyok, álljak ki az útszélére, mert valami olyan filmet adott a tv amiben "az" is volt és nem kapcsoltam el...
Ja meg nálam mi dent volt, én idióta 23 éves koromig ott laktam,addig nem is lehetett senkim... 18 évesen nem akartak elengedni az osztálytársakkal grillezni, mert ott tuti orgia lesz, mert fiúk is voltak ott... Ja, 17 évesen elvoltunk osztálykirándulásra, utána anyám elvitt nőgyógyászhoz, mert tuti terhes vagyok, mert a csoportképeken látott fiúkat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!