Vannak itt olyanok akik nem csak hamis álitásokat feltételeznek a Bineáris Opcióról és tudja is csinálni?
Elsőhöz: amihez nem értesz, ahhoz minek írsz? :D
Kérdezőhöz: igen, meg lehet tanulni. Írj ha érdekel.
mindjárt gondoltuk, hogy lesz valaki, aki jön, és meg tudja tanítani a kérdezőt a fortélyokra...XD gondolom már milliárdos vagy ebből, azért vagy ilyen jófej, hogy ingyen osztod az észt :D
de végülis a kérdésből az látszik, hogy annyira naív a kérdező, ha az ilyenek lehúzzák. talán azért kapsz ilyen kommenteket, mert az emberek 99%-a tudja, hogy hülyeség...
Na ne beszélj nagyokos :) Ennyi erővel én is mondhatom, hogy jön egy ilyen agyoniskolázott okostóni, vagy inkább több, és megmondja, hogy ez mennyire nem működik, mert blfsz volt hozzá, hogy megtanulja, és 10 perc alatt elverte az összes pénzét binaris kereskedésen.
Mivel a kérdező hozzáértőket kérdezett, te és hozzád hasonlók hozzászólása marhára nem releváns, mert Te a 90% vesztesek közé tartozol, akik nem tanulták meg, hogyan kell kereskedni. Szóval inkább törökülés és csönd. Am 90% a nyerési arányom, köszi, hogy kérdezed.
Am nem értem, a segítségemmel, miért is húznám le őt? :D Szerintem gondolkodj ha tudsz, mielőtt leírnál ekkora baromságot :D
hát persze. ezen az anonim oldalon mindenki 4-500ezreket keres, mert programozó vagy felsővezető vagy esetleg ilyen hülyeségekből kőgazdag lett...
egyet nem fogok soha megérteni.
az igazán sikeres üzletemberek miért nem csinálják így?
ismerek ilyet elég sokat, mégsem környékezik meg még a szűkebb baráti körüket sem olyan dolgokkal, hogy "te figyelj, nem akarsz olyan sikeres és gazdag lenni mint én? mert minden ismerősömnek most el akarom mondani, hogy mi a titkom..."
vagy ha tanulásról van szó. miért nincsenek mondjuk jól idegennyelvet beszélő emberek, akik azt mondják, hülye lennék pénzt kérni azért, hogy valakit megtanítsak faszán angolul beszélni. jófej vagyok, ingyen elvállalom...:D
kérdező is inkább elmenne, és tanulna, és akkor lehet magától megértené, hogy működnek ezek a dolgok.
de nem, naívan azt hiszi, hogy majd gyakorikérdéseken jön egy szakértő, aki ingyen megtanítja mindenre 10 perc alatt :D
4-es voltam.
Miért nem tanítják a gazdagok a baráti körüket? :D
Megmondom miért, és ez pszichológia. Az ember egy üzleti tanácsban, vagy mondjuk úgy, hogy a pénz terén, a barátaira és a család tagjaira hallgat a legkevésbé. Nem véletlen, hogy az embereket behúzzák mindenféle baromságba, mert előbb hisznek egy ismeretlen embernek.
Másrészről pedig: Majd biztos elmondja, mivel gazdagodott meg. Küzdj meg a gazdagságért, ha annyira kell.
Ingyen angol tanulás. Te most vagy troll vagy, vagy nagyon sötét. Persze, mert a ételt is ingyen adják, nem? Kár, hogy az észt sem adják ingyen, pár embernek kellene belőle jó nagy adaggal.
Illetve, azt sem mondtam, hogy 10 perc alatt megtanulhatja. Ez max a te fejedben van, hogy mindent rögtön megkapni, ezért is buktad/buknád el a pénzed kereskedésen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!