Szerintetek az alábbi tulajdonságok milyen személyiségtípust feltételeznek?
-félelmetesen jó megfigyelő képesség
-intuitív képességek
-kérdéseken keresztül próbál megközelíteni egy másik embert
-veszélyes helyzeteket keres
-érzékeny (nagyon, kritikára)
-magas értelmi intelligencia
-magas IQ
-szeret élni, tapasztalni
-szörnyen nehezen nyílik meg
-sértő megjegyzéseket tesz alkalmanként
-és mintha mégis lenne benne egy nagy adag bizonytalanság, és a sok kérdés meg a sértések inkább a védelmi mechanizmusához tartoznának.
Mit gondoltok? Milyen személyiségtípust tippeltek, ilyen tulajdonságokhoz?
Azt tippelem meg benne hogy hasonlít rám :D (kivéve az írást mert nekem szörnyű a külalakom ) :
Az ilyen kérdéseknél általában figyelembe szokták venni, hogy a felsorolt jellemzőket vajon a J.ellemzőkkel A.zonos személy, vagy egy A.zon K.ívüli személy írta, mert ha a ezt a nagy kupacot
-A.K. írta akkor egy teljesen szimpatikus személyjel van dolgom aki szerintem remek Barátnő/Haver lenne ha lány vagy remek Haver lenne ha fiú DE ha ez a nagy kupacot
-J.A írta akkor ezekre mindre ráborul egy hatalmas rossz-sötétség(-ego) függöny mert ugye ki mond olyant hogy "magas az értelmi intelligenciám, félelmetesen jó megfigyelő vagyok" (még ha igaz is akkor sem szabad így :/ mondani). Sajnálom hogy részletesebb leírást nem adok arról hogy milyen jó ember lehetsz de ha végig gondolod a lehetőségeimet akkor rájössz hogy csak visszamondhatom amit leírtál vagy leírhatok random pozutívumokat de ha belegondolsz ilyenkor leég lenne elővenni a JÓ EMBERI TUL. NAGYKÖNYVét és hozzád vágni, hogy tessék ez itt még mind te vagy :D
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!