Hogyan lehet leküzdeni vagy kezdeni valamit a szégyenlősséggel?
Én azokra gondolok, akik gyógyszert szednek, hogy ki merjenek menni az utcára vagy pánikba esnek ha egy idegen hozzájuk szól vagy ha fel kell hívni valakit, fizikailag rosszul vannak. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nem szeretnék én is oda jutni, ezért bármilyen félelmetes is egy helyzet, inkább belevetem magam.
Idővel egyre könnyebb lesz. Aztán ha jól figyelsz, meglátod, hogy mások is izgulnak és segíthetsz is másoknak.
Kérdező valamit tudhatnánk rólad?
Korod,nemed?
Van egy olyan megérzésem, hogy 17F az illető. ;) Megadja az Fb-linkjét aztán lelép. :D
Na de hogy valami hasznosat is írjak: A félelmet csak úgy tudod leküzdeni, ha először fejben változtatsz mondjuk a hozzáállásodon. Volt egy ismerősöm, aki nekem egyszer azt mondta, hogy "amíg nem az életembe kerül valami, addig nem félek, mert felesleges..." és igaza is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!