Hogyan bírom leküzdeni a félénkségemet?
Figyelt kérdés
Kiskoromban sokan bántottak lelkileg így nem nagyon volt barátom akivel legyek így nem kaptam sok önbizalmat. Most vannak barátaim csak bennem marat ez a félénkség a barátaim előtt laza vagyok és megmutatom simán az igazi énem de amikor már egy idegen emberel beszélek akkor valamiért csak a félénk énemet tudom megmutatni amit nagyon utálok mert nem is az igazi énemet mutatom meg ezért azt kérem hogy valaki tudna segíteni hogy hogyan küzdjem le a félénkségemet mert néha nagyon hátráltat az életben2015. okt. 30. 10:15
1/1 anonim válasza:
Amikor érzed változtatnod kéne, realizáld át szituációt és keress okokat miért kéne félénknek lenned. MIvel nem fogsz találni, ez segít tudatosan magad adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!