Hogyan lehet leküzdeni a lámpalázat?
Figyelt kérdés
Jövő nyárra szeretnék elmenni diakmunkára a Balatonhoz, Zamárdiba. Kempingben animátornak. Az animátor a gyerekeket szórakoztatja, programokat csinálnak stb.
Szerintem van érzékem a programok megszervezésére és a gyerekekkel való foglalkozáshoz. Csak egy a bibi, egyetlen egyszer táncoltam egész életemben (az is egy egyszerű tánc volt) és ráadásul lámpalázas is vagyok.
Hogyan tudnám leküzdeni a lámpalázamat?
2015. aug. 18. 16:25
1/4 anonim válasza:
Mikor arra gondolsz, hogy gáz az, amit csinálsz, most ez de kínos, stb., gondolj arra, hogy te általában mennyit foglalkozol egy vadidegen emberrel. Na, a vadidegen embereknek te pontosan ugyanennyit számítasz.
2/4 anonim válasza:
Én meg azt mondom, hogy erre jó a videózás. csinálj magadról videót magadnak és arra gondolj, hogy azt mindenki látni fogja a világon. Elég ha valamit elmesélsz. Legyen legalább 10percesek.
3/4 anonim válasza:
A videó szuper ötlet! Ugyanígy segít, ha tényleges közönség előtt adsz elő valamit. Próbaközönség, megkérsz a családból (vagy ismerősök, iskolatársak, stb.) pár embert, hogy segítsenek ilyet gyakorolni, hogy vegyenek részt/nézzék meg egy "próbaórádat". Kis közönség előtt, kis rizikóval. Aztán amikor élesben megy, akkor csak arra kell gondolnod, hogy ugyanazt kell újra előadnod, találkoztál már ilyennel, tehát nincs benne nagy kihívás. A kettőt érdemes kombinálni is, közönség+videó (csak magadnak). Minél gyakorlottabb leszel, annál kevésbé fog zavarni a lámpaláz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. aug. 18. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!