Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen emberi tulajdonságok,...

Milyen emberi tulajdonságok, ha valaki a kéregető rokonoktól letagadja a "vagyonát"?

Figyelt kérdés
Nem tagadom, rólam van szó. Nehezen kapargattam össze s nem véletlen az idézőjel, mert nem nagy összeg, de mégis, ha híre menne, megtámadnának a fosszák 😄 Azóta babakötvény, állampapír, ltp, bankbetét s házi pénztár "portfoliót" alkalmazok. Nem sokat hoz a konyhára, de kockáztatni sem akarok, mert a gyerekeknek takarékoskodnék. S azt is tudom, hogy aki pumpolna, olyan ember, akinek kifolyik a pénz a kezéből s nem átmeneti likviditási problémái vannak.

2016. júl. 17. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak tőled tudhatnak "vagyonodról".

Ha nem vered nagydobra, nem tudják mások, le sem kell tagadni.

2016. júl. 17. 14:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem verem egyáltalán nagy dobra, de nem is szoktam siránkozni s ez sajnos Magyarhonban "gyanús". Az meg publikus, hogy a férjem s én is hol és milyen munkakörben dolgozunk. Sajna olyan családból származom, ahol nem volt igény a (tovább)tanulásra, házi gazdálkodásra és spórolásra csak a tévénézésre, sörözésre stb.
2016. júl. 17. 14:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Elrettentő példa 😄
2016. júl. 17. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod a dolog miatt. Azért mert valakinek jól megy anyagilag,még nem jelenti azt,hogy akkor a széleskörű családot pénzelni kell.
2016. júl. 17. 15:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valóban lelkiismeret-furdalásom volt, pedig nem iszom, nem dohányzom, s nekem jó a zsömle is kaviár helyett meg a turis ruha (igaz ez már a másik véglet ☺)
2016. júl. 17. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Hozzám is már sok barát, ismerős jött kölcsönkérni mindegyiket elhajtottam, persze ők sértődtek meg. A te pénzed, azt csinálsz vele amit akarsz, ha minden nap venni akarsz 15 karton ásványvízet és beleönteni a folyóba akkor tedd azt. Szerencsére a rokonaim valahogy normálisabbak még sosem jöttek kölcsönkérni.
2016. júl. 17. 16:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, adnék én kölcsön, akár kamatmentesen is, úgy "sincs" állítólag infláció, de ha van is, azzal is engem "véd", hogy nem költekezem. Inkább a meg-nem-adás zavar meg az ezzel járó érzelmi zsarolás.
2016. júl. 17. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Jol van! Jofiu vagy!
2016. júl. 19. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!