Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek eről?

Mi a véleményetek eről?

Figyelt kérdés
Nem igazán szoktam kikérni emberek véleményét , mert ugyebár nekem pár ember van a világon akiknek érdekel is és befolyásol is, de most megteszem. Szerintetek égő lenne, vagy szégyelnem kellene hogy utálom a rasszizmust? Hogy leszarom hogy Mexicoi vagy , Cigány, vagy Japán , a külsőéről nem ítélek? Vagy hogy bármilyen szegény , rossz sorsú gyereknek bármikor segítek ha kell? És még ilyesmi félék . Mi a vélemènyetek erről ?

2016. júl. 9. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell szégyelni:)

Én is segitnék egy szerencsétlen gyereken, mégha az cigány is, pedig utálom a cigányokat.

2016. júl. 9. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi legyen a véleményem erről? Ennyiből nem ismerünk meg, nem lenne túl okos dolog ennyi infó alapján véleményt alkotni. Ettől függetlenül lehetsz ugyan olyan rossz ember, mint sokan mások, max rassztól függetlenül vernél át másokat lelkiismeret nélkül. No, de mielőtt félre értenél, nem feltételezek rólad semmi rosszat, csak tényleg kevés az infó és bármi mást ki lehetne találni ezek mellé a tulajdonságok mellé.

Viszont, hogyha ezeket a tulajdonságokat önmagukban kéne véleményezni, akkor szerintem ez egy jó dolog és nem kell szégyellned. A rasszizmus nem vezet semmire.

2016. júl. 9. 22:42
 3/4 Blade Bone ***** válasza:
Nem rossz dolog, egy kis odafigyeléssel... Ugyanis nem mindenki ölel keblére a kedvéssegedért cserébe, szóval azért légy óvatos.
2016. júl. 10. 10:40
 4/4 Inessential ***** válasza:
Semmi.
2016. júl. 10. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!