Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan lányra várni, akinek még sosem volt kapcsolata, ezért bezárkózik és hónapok elteltével sem lehet vele 1-eről a 2-re jutni?
Létezik ilyen. Mi nem ismerjük egyikőtöket se, a helyzetet se. Miért nem tesz semmit? A választ neked kell megtalálnod. Tuti nem az egóját fényezed, ha egyszer tetszel neki meg ilyen sokáig. Itt más probléma van.
Ha egy felnőtt nőnek nem volt még igazi kapcsolata, nagyon gátlásos lehet. Lehet, még szűz, sőt, nagy eséllyel. Ez nem korfüggő. Egy szűz lánynál normális ez a tempó.
Apró lépésekben közeledhetsz. Köszönj puszival neki, érintsd meg sokszor, hogy hozzá szokjon, hozd fel a témát, hogy mi van köztetek. Kérdezz rá érez -e valamit a közeledben, szexuálisan.
Plusz elmesélem a saját helyzetem. Nekem udvarol rég valaki, elutasítom. Érdeklődöm, ha úgy hozza a sors, hogy találkozunk, hisz érdekel, sokat gondolok rá. Más világban élünk. Ő gazdag, utazik, én a legcsóróbb negyedben élek. Félek, hogy rám unna. Nehéz lenne az élete részévé válnom. Megszoktam a bonyolult helyzeteket. De vajon én érek annyit a szemében, hogy felvállaljon engem? Tuti, hogy nem.
Remélem segítettem.20+N
Utolsó! Köszönöm a válaszod, sokat segített. Te is hasonló helyzetben vagy, csak te a lány vagy. Talán tudok segíteni.
Miből gondolod, hogy nem érsz neki annyit ,hogy felvállaljon? Azért mert gazdag? Más világban éltek? Ugyan! Látszik, hogy nem ismered elég jól a férfiakat. Lehet hogy pont amiatt vonzódik hozzád, mert egész más vagy, lehet, hogy pont emiatt vagy érdekes a számára. Ha egy férfi képes huzamosabb ideig udvarolni egy nőnek akkor az nagyon fontos lehet számára, ha elutasító vagy vele és így sem adja fel az nagyon erős érdeklődést takar, énnekem ez az első lány akivel már hónapok óta foglalkozom mert ő tényleg fontos nekem. Akikkel nem gondoltam komolyan azokat egy hétnél tovább nem keretem ha nem adták be a derekukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!