Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok eröl a munkahely...

Mit gondoltok eröl a munkahelyi ügyröl?

Figyelt kérdés
állitolag 3 x ment utána a wc be haggya aba a telefonálást azt mégse ere a müszakvezetö eltörte a csaj telefonját nem én voltam akivel történt. Az illetö ugye semmit se tud csinálni mert akkor kirugatmák meg nincs bizonyitéka
2015. jún. 14. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én telefonomat törte volna el, akkor utána én az ő orrát törtem volna be. Nincs neki barátja, hogy elkapják munka után a csávót?
2015. jún. 14. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Mint dolgozó: feljelenteném a főnököt, kártérítést követelnék az eltört telefonért. Majd lenyelném a békát, hogy kirúgtak, hiszen én nem tartottam be a szabályokat, figyelmeztetés ellenére sem.

Mint vezető: nálunk is tilos a telefon. Ha valaki túlzásba esik, és rászólok, hogy kattanjon le a telefonjára, és ennek ellenére nem tenné, akkor sem törném össze. Nincs hozzá jogom!

De ahhoz van, hogy hazaküldjem (szabályzat megsértése, felettes utasításának figyelmen kívül hagyása), és másnap kb. már csak a papírjaiért kellene bejönnie!

2015. jún. 14. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
*...hogy kattanjon le a telefonjáról
2015. jún. 14. 23:17
 4/6 A kérdező kommentje:

1 es ez tök jó nemtudom van e a csajnak barátja de tényleg nemtörhette volna össze a telefonját. Kártéritést viszont nemkérhetet volna a csaj mert a wc be nincs kamera nemtudja bizonyitani föleg ha az ürge lehuzta a wc be a telefont.

2 es válaszadó igen hazaküldheti másnap a papírjaíért bemehet a csaj de én azt mondom azért igy jobban járt a csaj mert megmaradta a munkahelye és számithat pénzre nemkellet volna szemtelenkednie vitte volan fel az öltözöbe a telefont

2015. jún. 14. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

#1: és ha megverik, akkor meglesz a telefon?

Ha engem vernének meg, tuti a rendőrségre vezetne az első utam. Ha elkapnák őket, és kiderülne (mert nem hiszem, hogy tartanák a szájukat), akkor a csaj is kaphat simán egy felfüggesztett büntetést felbujtásért, plusz tutira ki is rúgják!

Mint vezető, én azt javasolnám ilyen esetben,hogy mindenképpen jelezze a műszakvezető felettesének! Ugyanis ez egyetlen vezető részéről sem megengedhető! Mindemellett szálljon magába!

Én némiképp toleráns vagyok, tehát ha valaki csak hazacsörög, és két perc alatt elintézi, abból nem csinálok problémát! De ha munkaidőben valaki 20-30 perceket telefonál, az két dolgot jelent:

1. Az idő alatt nem dolgozik.

2. Még fizetést is szeretne kapni a telefonálással töltött időre...

Ez már részemről sem tolerálható. A munkahelyi szabályokat mindenkinek be kell tartani! Igen, még nekem is!

Ha valakinek nem tetszik, akkor keressen másik munkahelyet, ahol elfogadják, ennyire egyszerű!

Azt meg végképp nem tűrném, hogy valakit utasítok valamire, és gyakorlatilag semmibe venné.

2015. jún. 14. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó !
2015. jún. 15. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!