Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a munkahelyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a munkahelyi flörtről? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nos nem szoktam másokkal foglalkozni de a hányinger kerülget kb...külföldön dolgozom egy sí paradicsomban és sok pár is van akik együtt jönnek dolgozni,van egy pár akik bár egy helyen dolgoznak de nem egy légtérben...a srác amikor szabad ideje van a kollégájával flörtölget,kávézgat,sörözget a csaj a seggét rázza neki ölelgetik egymást együtt sétálgatnak a faluban már jó hogy nem dugnak ha már nem dugtal a szerencsétlen barátnője meg dolgozik és mit sem sejt az egészről....nagyon idegesítő mert mindegyiknek van barátja,barátnője...már nem csak nekem szúrt szemet másnak is és én nem szoktam másokkal foglalkozni csak ezt látom minden egyes nap...az ilyen kapcsolatoknak mi az értelme??Mind ezt úgy teszik hogy mit sem zavartatják magukat,már mindenkinek szemet szúrt a dolog és már a munkahelyen sem tudják magukat vissza fogni..a legjobban a srác barátnőjét sajnálom mert ráadásul a lánnyal jóban van és fogalma sincs hogy mit művelnek a háta mögött..
2012. jan. 20. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ember már bárhova megy, mindenhol flörtölnek az emberek, már lassan a "takaritónénik" is ezt teszik.
2012. jan. 20. 19:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó és ez normális??Többet van azzal a lánnyal mint a barátnőjével...
2012. jan. 20. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, persze, hogy nem normális, nekem is hányigerem lesz az ilyen emberektõl.

Csak tudod én mindig azt mondom, talán csak visszakapják egyszer az élettõl.

2012. jan. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!