Alig találkozunk párommal! Elegem van! Mit gondoltok?
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Tudtam, hogy fontos számára a sport így fogadtam el, de ugy érzem belefáradtam.
Elegem van abból, hogy jobb esetben heti 2szer ha látom. Abból talán 1 éjszakát együtt is töltünk, de van hogy csak átugrik pár órára.
Sokat dolgozik mellette edzés és a sor végén vagyok én.
Mindig ő mondja meg mikor találkozunk, szinte egy hétre előre megvan a "beosztásom", hogy mikor áldoz rám egy kis időt a párom.
Szeretem, de ez így nem mehet tovább.
Kompromisszum kész vagyok, én is sportolok, tanulok, dolgozok. De mégis bármit elhalasztanék/lemondanék miatta. De fordítva koránt sincs így. Folyton én alkalmazkodom hozzá, én szervezem át a programom, napjaimat.
Nem azt kérem, hogy hagyja abba az edzéseket/ csak velem foglalkozzon. De ennél többet igényelnék, nem kell folyton velem lennie..de mégis.
Én akarok lenni a legfontosabb és utánam jöjjön minden más!
Ez önző dolog a részemről? Mert ugy döntöttem választás elé állítom, mert belefáradtam az egészbe.
Mit gondoltok?
Versenyszerűen sportol? Ha igen akkor ne csodálkozz.
Azt hogy te mit teszel meg mit nem azt ne keverd bele!
Nem fogadtad el. Ha elfogadtad volna, ez a kérdés nem született volna meg. Max. beletörődtél, és nagy különbség.
Nekem is az jutott eszembe, amit már írtak: együttélés.
Szerintem ez az egyetlen esélyetek, hogy együtt maradjatok.
Őszinte vagyok vele. Ezeket mind elmondtam már neki, mostanába egyre gyakrabban. Ő ebből annyit fog fel, hogy "hisztizek".
Azt mondja, mindennél jobban szeret és legyek türelmesebb vele. Már beszéltünk összeköltözésről igazából fél éve "téma" nálunk. Majd mindig megkapom azt, hogy később/ majd/nemsokára stb.
Tudom, hogy szeret de elfáradtam. Magányos, ingerült és hisztérikus leszek lassan.
Nem bírom elviselni, hogy 2 év után, én vagyok az utolsó a "rangsorban".
Nem versenyszerűen sportol egyszerűen sport megszállott. Tényleg nincs problémám ezzel, nekem is fontos a sport. Nem is kellene, hogy együtt sportoljunk.
De min. 3 napot/éjszakát akarok hetente az életéből.
Soha nem csalnám meg, ezzel nem tudnám megalázni. Tisztelem annyira és becsülöm annyiba a kapcsolatunkat hogy szakítok, ha nem lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!