Egy hazudó kolléganőt (24 éves lány) hogyan tudnék lebuktatni?
A magánéletet nem szabad keverni a munkával.
"mert miért beszélek vele rondán meg miért bántom"
Tök mindegy, hogy mi történ, a ronda beszéd alpári és nem munkahelyre való.
" nem munkahelyre való."
Akarom mondani, sehova sem való.
Tudod, munkahelyen nem poénkodunk, hanem dolgozunk, főleg, ha másik nem poénnak vesz, mint ebben az esetben.
Vigyázz, mert ha talpraesett a lány, akkor simán feljelent munkahelyi szexuális zaklatásért.
Van pár elképzelésem a "poénjaidról" :D
Fogd vissza magad, koncentrálj a munkára és azon kollégákra, akikkel barátilag tudsz beszélni.
Alapvetően mindenkivel poénkodok, csak a kiélezett helyzet miatt van, hogy komolyan veszi és sértődik, beszélgetek másokkal is, munkámra nincs panasz, azt teljeskörűen elvégzem.
Amúgy ő akart velem összejönni, nem én, sőt én voltam tartózkodó vele szemben. Megjegyzem, hogy nem az a baj, hogy nem jött velem össze, hanem az, hogy mindenkinek hazudik és nem csak miattam, hanem munkahelyi dolgokban is. Ők azt hiszik mindent megtehetnek? Hogy van ez?
5-ös: Részben igazad van, de mindent nem lehet lenyelni. Ha téged meg csak a szex érdekel, hát az a te dolgod. Amúgy meg én is főnöke vagyok, szóval muszáj nekem irányítanom. Az, hogy ha elmondom neki, hogy hibát vétett, azon nem kell megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!