Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szedjük már össze, mik azok a...

Szedjük már össze, mik azok a tulajdonságok amik, a nők többségének minimálisan is bejön?

Figyelt kérdés

Mi az ami minimálisan megfogja a nők többségét egy férfiban,

Belső, külső tulajdonságokkal. Nők is írhatnak.

Vagy Pl ha valaki nem rendelkezik olyan külsővel, akkor milyen belső tulajdonság az amivel kompenzálná ?

2016. júl. 29. 15:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem egy fiúba ha jó fej, lehet vele hülyülni viccelödni, de ha olyan van akkor lelkizni, ha kedves, utálom ha agresszív rajtam vezeti le a feszkot és még bunkó is és ha beképzelt
2016. júl. 29. 15:46
 2/19 anonim ***** válasza:
17%
Máni, máni, máni
2016. júl. 29. 15:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesség, inteligencia, humor, segítőkészség :)
2016. júl. 29. 15:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nők is írhatnak. " én pl ettől meghatódtam és most sírok:((

-kisírtam magam

Legyen kedves, figyelmes, udvarias, a beszéde tiszta, értelmes.

Sokan valami téveszme folytán férfiasnak gondolják a csúnya beszédet. Nem az.

A tiszta beszéd, amely férfias, hősies és igaz emberre valló.

(nem tudom, hogy ez a nők többségére vonatkozik-e

és nem minimálisan hanem maximálisan hódítóan "bejön")

A külső legyen ápolt, rendezett, ez alapvető, a többi nem fontos. (a kigyúrt tetovált szekrények taszítóak tudnak lenni)

2016. júl. 29. 16:09
 5/19 anonim ***** válasza:
4%
+180-as magasság. Vastag karok, amikbe jól bele lehet kapaszkodni. Magabiztos, motivált, sikeres embert sugárzó habitus. Illetve amit sok nő nem mer bevallani, de lelke mélyén nagyon vágyik rá. Egy vastag, +18-as dákó, amit jól meg lehet markolni és képes eljuttatni őket a csúcsra. Lehet lepontozni, de a nők túlnyomó többségének ezek kivétel nélkül egyértelműen bejönnek.
2016. júl. 29. 16:19
 6/19 anonim ***** válasza:
Kedves, nyugis, udvarias, aranyos, figyelmes, jól nevelt, okos, szorgalmas, igényes, romantikus...
2016. júl. 29. 16:20
 7/19 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, mert ha ellensúlyozod rosszakkal, az más. Ez nem olyan, hogy pl. nekem bejön a kedvesség, és akkor garantáltan bejön, mert ha hozzá pl. állandóan késel, akkor nem fog érdekelni.
2016. júl. 29. 16:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
[egyértelműen érzékelhetően feminin és maszkulin válaszok sorjáznak]
2016. júl. 29. 16:35
 9/19 anonim ***** válasza:
Férfias arcvonások, vékony, átlagos vagy sportos test, domináns viselkedés, jó beszédképesség. Ennyi már bőven elég. Látszik egyébként, hogy nagyrészt nők írták az előző válaszokat, nekem is szinte szó szerint ugyanezeket mondták ismerős lányok, aztán pont az ellentéteinél kötöttek ki.
2016. júl. 29. 16:41
 10/19 anonim ***** válasza:
#5 Kívánom, hogy az a +18-as farok akadjon a torkodon. :D
2016. júl. 29. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!