Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mit figyeltek egy...

Lányok, mit figyeltek egy srácon? Ezt úgy értem, hogy mik azok a külső tényezők amiből eldöntitek hogy bejön-e nektek vagy sem? Melyek azok a tulajdonságok ami vonzóvá tesz egy srácot?

Figyelt kérdés
Gondolok itt haj és szem színere, magasság, szemüveges vagy nem? A szemüvegre pl hogy mennyi esélyt adtok egy szemüvegesnek mint mondjuk egy nem szemüvegesnek?
2014. nov. 23. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
a pontos százalékokat nem tudom, ehhez fel kéne csapnom egy lexikont hogy felírhassam a képletet
2014. nov. 23. 23:15
 2/3 fahéjas Alien ***** válasza:

Közhely, de elsősorban az összkép.

Ápoltság, tisztaság... ez a legfontosabb kiindulási alap.

Magasabb nálam, az sem baj, ha sokkal.

Hajmániás vagyok... szóval a hosszú hajat imádom tekergetni, meg birizgálni. A színe végülis mindegy, de ha konkrétumot szeretnél, akkor a sötét haj.

Szemszín lényegtelen, de azt nagyon csípem, mikor valakinek hatalmas szeme van.

Szemüveg is tök mindegy.

Vonzóvá még az adott illető kisugárzása és fellépése teszi a tetsző személyt.

Továbbá csípem az ilyen extrémebb fazonokat is meg a hóbortosakat, akiken látszik, hogy máshogy értelmezik a világot. Valami kis egyéni lázadással jelzik is ezt... erre van mindenféle praktika, ami csekély jelentőségű, de jelző értékű... ez lehet egy tetoválás, egy idióta sapka, egy unikornisos pulcsi vagy jó pár kitűző, vagy orrkarika vagy mit tudom én. Tényleg az orrkarika, na az tuti.

2014. nov. 23. 23:15
 3/3 anonim válasza:
Fontos, hogy erdekes legyen, meg tudjon nevettetni... A tobbi az tokmindegy:)
2014. nov. 24. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!