Az intelligens és céltudatos tulajdonságok kevésbé fontosak már a lányoknak?
Mindenek előtt szögezzük le,hogy nem általánosítok,hiszen sok olyan lányt ismerek,akik egyetemet végeztek,helyt állnak minden területen az életben,karriert építenek fel,gondoskodnak a családról,joggal büszkék az elért eredményeikre.
Azonban manapság azt veszem észre,leginkább az én korosztályomban 20-25, és lentebbiekben,hogy egy lány számára sokkal fontosabb,hogy mennyire szép a külső,mennyi lájk van a képükön,mennyi pasi csorgatja a nyálát utánuk,és hogy mennyire tudják húzni a pasik agyát.
Én személy szerint nagyon vonzónak tartom,ha egy lány okos,céltudatos,és tudja mit akar az élettől,meg is valósítja az álmait.
Mégis 10-ből 9 lánynak a napi boldogság az,ha kirak a közösségi oldalakra egy melltartós,bugyis,pózolós kacsaszájas képet, emberi tulajdonságokról szóló bölcsességet cím gyanánt, és várja hogy a pasik csorgassák a nyálukat és "lájkolják" ezerrel.
Persze lehet velem van a baj,hogy ilyen ódivatúan gondolkozom 2016-ban.
Nagyon sok ilyen van, de ez nem igaz. Nekem vannak céljaim, egyetemet akarok végezni, családot alapítani. Szeretnék sportosabb lenni.
A barátnőim nagyrésze is ilyen.
Nagyon jól látod a dolgokat, én is néha megnézem, hogy egy kirakott mellhez minek írnak olya cifra, szentinemtális idézetet, amikor az emberek nagyrésze el sem olvassa. Ez a facebookos világ elég elcseszett. 16/L
Ha ilyen vagy,akkor felnézek rád.
Azokra értem,akik napi szinten feltöltenek magukról valami "szelfi" képet az intagramra/facebookra,pózolnak a szüleik által finanszírozott csili-vili ruhákban,kocsiban, és zsigerből lenéznek mindenkit,aki nem él ilyen "menő" életet.
Egyszerű a válasz! Mert buták.
De attól lehetnek jó lelkű emberek.
Mindig is voltak kevésbé okos emberek. Csak ugye nem volt a facebook és társai hogy észre vegyük őket.
Első vagyok, teljesen alap dolog, hogy egy embernek vannak céljai, emiatt végképp nem kell felnėzni rám. Szerintem amúgy neveléstől is függ, de akinek van egy kis esze, tudja, hogy melyik a helyes út. Nárcisztikus, beképzelt emberként nőttek fel, és azt hiszik övék a világ, mivel régen megkaptak mindent, most is kell minden. Én kiskoromban mindig megkérdeztem a szüleimtől, hogy nem-e baj, ha ezt-azt bele pakolok a kosárba, és meg is kaptam néha, hogy igenis baj.
Amúgy ez nem csak nőkre igaz, férfiakból is vannak ilyenek, csak valamiért a társadalomban elfogadottabb, ha egy férfi villogtatja mondjuk a kocsiját, mint ha egy nő a ruháit.
Nem veled van a baj.
Mindig is szerettek szépítkezni, és a drága+új holmijaikkal dicsekedni az emberek... A fészbúk, az instagramm, es az összes hasonló alkalmazás/oldal miatt ez ma már szembeötlőbb.
De ezeknek soha, semmilyen haszna nem volt az emberiségre nézve, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!