Vannak még egyáltalán normális szülők?
Ahogy olvasom a gyiket, fel kell tennem a kérdést: léteznek még egyáltalán normális szülők, akik szeretik a gyereküket, és normálisan, szeretettel bánnak velük?
Oké, értem, hogy ide azok írnak főleg, akiknek problémájuk van, mert akinek nincs, az minek írjon. De a környezetemben dettó ugyanezt látom, és teljesen mindegy, hogy szegény csóró tanulatlan, vagy gazdag elit diplomás emberekről/családról van szó. Minden szülő teljesen idióta, ki így, ki úgy. Van aki veri a gyereket, van aki otthagyja és le sem szarja, más folyamatosan vegzálja, érzelmileg zsarolja, vagy esetleg csak simán alkesz és a gyerek amiatt szenved, a kínálat gyakorlatilag kimeríthetetlen. Létezik még egyáltalán normális szülő a világon?
Vannak, az enyéim is azok, és szinte minden felnőtt ismerősömet jó szülőnek mondanám. Legalábbis a barátaim nem meséltek olyan sztorikat, mint az itteniek.
Akinek jó kapcsolata van a szüleivel, az nem szokott ide kiírni kérdéseket, és ha igen, nem olyan durva sztori miatt, mint amilyenekre gondolhatsz.
18/L
Az én szüleim normálisak.
Anyám kifejezetten jó fej, imádom, és apám is az okés kategória. Tök korrektül felneveltek két gyereket, örülök, hogy ők a szüleim.
Ha a GyK kérdéseit nézzük, egyre kevesebb a normális szülő.
Ez okául szaporodnak itt a nemnormális gyerekek kérdései.
Azért a kedves 6-os általánosítása kései gyerekként igen bántó számomra!
Kérlek, ne vedd egy kalap alá az összes idősebb szülőt csak azért, mert a tieid hibáztak! Attól még az enyéim nem lesznek rosszak automatikusan és én sem jelentem ki, hogy szerintem meg az a jó, ha 30 felett szülnek a nők, hiszen itt van nálunk a szomszéd nőci, aki 21 évesen szült, de most 38 évesen is tinédzserekkel jár bulizni, folyton pasizik, a fia meg nő, mint a gomba, talán az anyja még megismeri. Ilyen példa is van meg olyan is, ami pozitív.
Kérdezőnek:
Nem kell azért ám mindent elhinni, amit itt olvasol. Egyrészt tényleg sok a trollkodó, provokációból vagy unalomból kiírt kérdés, másrészt csomó olyan is van, ahol a kedves gyermek hozzáállása bicskanyitogató.
Valami sántít a kérdésben!
Az itt ebben a témában kérdést feltevő gyerekek nem normálisnak tartják szüleiket, legfőképp azért, mert nem az gyerek elvárása/akarata érvényesül.
.
A római jog alapja, hogy "Audiatur et altera pars!", azaz "Hallgattassék meg a másik fél is!"
Egy nézőpontból nem lehet valós következtetést levonni.
.
Ez a "szüleim nem normálisak" kijelentés olyan, mint mikor
a zárt osztályon azt mondja az ápolt a dokinak:
- Orvos Úr! Ha mi lennénk többen, maga lenne a rácsnak ezen oldalán!
Megkerdeztem a gyerekeim
Es buszken mondhatom h normalisnak iteltek !
*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!