Szülök! Hogy fogadnátok ha a 21 éves lányotok egy normális romával jönne össze?
Figyelj, attól mert szerinted rendes, és lehetséges hogy tényleg az, attól még apád rasszista marad. Megmondhatta volna szépen is vagy épp csúnyán hogy az ő házába nem mehet a barátod, az ő joga lett volna. Felnőtt nő vagy elmehetsz otthonról akármikor. Azt rosszul tette hogy megütött és elítélendő. Mást nem tudok mondani. Én megpróbálnám megismerni a férfit, és ha nagyon rossz véleménnyel lennél róla, akkor sajnálnám de a házba nem jöhetne többet, ha le leszek pontozva, ha nem. :D
Ja és most mit vársz? Vannak akik nagyon nem bírják elviselni a cigányokat, vannak akik megpróbálnák megismerni, vagy negatív vagy pozitív csalódással. És ez mindenkinek a szíve joga. Apádnak joga hogy ne szeresse a cigányokat, neked meg jogod hogy szeresd a pasidat akármilyen népcsoportba tartozik is. :D
Az egyedüli rossz a történetben hogy megütött téged. De mint mondtam nem kell elviselni, költözz el otthonról, vagy ne menj többet haza ha már külön élsz.
Normális roma van, én már kettőt is láttam életem során. Csakhogy mindegyikkel van egy komoly gond: a családja. Ő lehet, hogy normális, de az öccse, a bátyja, az unokatestvére, a sógora, az apja, a haverja, akárkije biztos, hogy nem lesz az, és azt is megkapod vele.
Ráadásul rengeteg cigány nagyon meggyőzően előadja a rendes gyereket, míg a bizalmadba férkőzik, aztán amint adódik a lehetőség, előjön a vére.
Én úgy fogadnám, hogy rendben, lehet vele, de akkor velem nem. Sem őt, sem a következményeket nem hozhatja haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!