Szülök! Hogy fogadnátok ha a 21 éves lányotok egy normális romával jönne össze?
Lányom ugyan nincs de éltem eleget falun is.Én azt mondanám a rejtvény megfejtése az hogy milyenek a szülei?
Mert romáéknál nem ugyanazok a családi viszonyok mint magyaréknál.Hallottam már több vegyes kapcsolatról ami azon ment tönkre hogy a rokonság szokásai sztészedték a párt.Sőt a falumban még a 80-as években volt egy roma házas pár tehetségesek.Piacon cipőztek kereskedtek és szépen lassan mehszedték magukat piacozásból meg otthon neveletek bikákat leadásra.A végén el kellett költözniük mert a saját rokonaik, ismerőseik állandóan pénzért nyaggaták őket.Szép dolog ha egyik szerez valamit rögtön megosztja, csak akkor van baj ha család tudna előre menni és egy egész cigánytelepet is húznia kellene magával, miközben ők nem dolgoznak és a nagy kölcsönösségben ők sose segítik vissza.A pénz meg ömlik ki a családtól.Néz meg előbb a rokonságot de többször és alaposan!és tanulmányzod a fiúdon kívül is a szokásaikat mielőtt ilyenbe belemászol.Többen vettek el cigány lányokat erre felé és talán egy maradt együtt, de annak az apja gyümölcsössel foglalkozó vállakozó volt és jómódú.
Nos...nekem több roma ismerősöm és munkatársam van.Van egy,akit kicsi gyerek korom óta ismerek,s máig szeretem a társaságát.A munkatársaim között is egyet nem tudok mondani közülük,akivel ne jönnék jól ki,nem érezném jól magam.
Az egy dolog,hogy sok az agresszív közöttük általában,de valljuk be: a magyarok között is sok a retardált. :-)
Én azt gondolom,a gyerek korom óta ismert roma srác nagy igazságot mondott: a cigány az nem bőrszín,hanem viselkedés.
;-)
Lehetőséget adnék arra,hogy megismerjem.Viszont ha nem tartanám utána megfelelőnek,akár roma,akár magyar,megmondanám,hogy nem akarom sem az otthonom,sem a lányom közelében látni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!